Închide meniul

Invitaţia Cameliei Potec pentru premierul Marcel Ciolacu înainte de Europenele de Înot în bazin scurt. Competiţia e în AntenaPLAY

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 noiembrie 2023, 11:50

Invitaţia Cameliei Potec pentru premierul Marcel Ciolacu înainte de Europenele de Înot în bazin scurt. Competiţia e în AntenaPLAY

Invitaţia Cameliei Potec pentru premierul Marcel Ciolacu

Matei Giurcăneanu şi Camelia Potec, la conferinţa de presă / AntenaSport

Campionatele Europene de înot în bazin scurt se vor desfăşura la Otopeni, în perioada 5-10 decembrie 2023. Competiţia e LIVE în AntenaPLAY. Iată invitaţia Cameliei Potec pentru premierul Marcel Ciolacu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Potec l-a invitat pe premierul Marcel Ciolacu la Europenele de la Otopeni. David Popovici e pregătit să facă senzaţie şi la Europenele de înot în bazin scurt, după ce a luat 4 medalii, 3 dintre ele de aur, în acelaşi bazin, la Naţionalele de înot în bazin scurt.

Invitaţia Cameliei Potec pentru premierul Marcel Ciolacu înainte de Europenele de Înot în bazin scurt

(Îi veţi cere ceva legat de nataţie premierului?) În primul rând ne dorim să vină să vadă ce înseamnă o competiţie de înot. Dedicarea către acest sport din partea sportivilor şi antrenorilor.

Dorim să simtă cum e atmosfera la o astfel de competiţie, să vadă echipa României şi după aceea desigur vom vorbi (n.r.: şi despre ajutorul pentru înot).

Primul lucru despre care am putea vorbi este partea de infrastructură, dar şi partea de beneficii.

Reclamă

Ştim sigur că costurile de întreţinere a unui bazin de înot sunt mari. Aceste costuri se reflectă şi în costurile sportivilor.

Dorim ca înotul să fie mai practicat în România, pentru că acest lucru va face să avem o generaţie mai sănătoasă”, a declarat Camelia Potec la conferinţa de presă de astăzi.

Bazinul de la Otopeni e gata pentru spectacol!

Preşedintele Federaţiei Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec, şi secretarul general al Federaţiei, Matei Giurcăneanu, au oferit detalii despre competiţie într-o conferinţă de presă organizată astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

Bazinul este pregătit, iar totul este gata pentru marea competiţie din 5-10 decembrie de la Otopeni. Matei Giurcăneanu a anunţat că s-au remediat şi problemele minore. „Într-adevăr, a fost vorba de un senzor care a intrat în avarie accidental. Au fost asiguraţi toţi senzorii, practic a fost o alarmă falsă”, a precizat Matei Giurcăneanu în conferinţa de presă.

Campionatele Europene de înot în bazin scurt sunt LIVE în AntenaPLAY în perioada 5-10 decembrie

Campionatele Europene de înot în bazin scurt au loc în România, la Otopeni, aşa că David Popovici va fi încurajat, cu siguranţă, cu mult aplomb de publicul român. Dublul campion mondial la 100 şi 200 de metri liber va încerca să câştige noi medalii pentru el şi pentru România.

Campionatele Europene de înot în bazin scurt se anunţă foarte interesante. Nume mari din înotul mondial vor participa, alături de David Popovici, în competiţia transmisă LIVE în AntenaPLAY.

Francezul Maxime Grousset, care a luat bronzul în proba de 100 de metri liber la Campionatele Mondiale de înot în acest an, competiţie transmisă de asemenea în AntenaPLAY, va participa la Mondialele în bazin scurt de la Otopeni.

Grousset s-a clasat pe 3 în proba de 100 de metri liber la Mondialele de la Fukuoka. David Popovici a obţinut în acea probă doar locul 6. Medalia de aur a fost cucerită de australianul Kyle Chalmers.

Alte nume mari care vor participa la Campionatele Europene de înot în bazin scurt sunt, potrivit len.eu, campionii olimpici britanici Tom Dean, Duncan Scott şi Matthew Richards. Cei 3 au câştigat aurul olimpic la Tokyo în proba de ştafetă 4×200 metri liber, împreună cu James Guy.

Tom Dean, Duncan Scott şi Matthew Richards vin la Otopeni! Cu Dean şi Richards David Popovici s-a confruntat deja

Matthew Richards a cucerit şi medalia de aur în proba de 200 de metri liber la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. David Popovici a terminat atunci pe 4, în spatele lui Matthew Richards, Tom Dean şi a sud-coreeanului Hwang Sunwoo.

Reclamă

Campionul olimpic francez Florent Manaudou, care a cucerit aurul olimpic în 2012 la Londra, în proba de 50 de metri liber, va fi şi el prezent la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt de la Otopeni. Şi campioanele europene franceze Yahann Ndoye Brouard şi Analia Pigree vor participa la Europenele în bazin scurt de la Otopeni.

Kathleen Dawson, Lauren Cox, Leah Scholsshan, Zsuzsanna Jakabos, Szebasztián Szabó, Nikolett Pádár, Arno Kamminga, Tes Schouten, Kira Toussant, Louise Hansson, SophieHansson, Mykhailo Romanchuk şi Danas Rapšys sunt alte vedete ale nataţiei care vor participa la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt de la Otopeni. Cu toţii au cucerit medalii importante în competiţii europene sau mondiale.

David Popovici luptă pentru medalii în AntenaPLAY, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Pentru David Popovici, Campionatele Europene de înot în bazin scurt reprezintă ultimul test important înainte de Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.

„Îmi doresc să fie cât mai mulți spectatori de-ai noștri, să fie mulți spectatori în tribune, dar dacă sunt români mai mulți, atunci atmosfera o să fie mai frumoasă și le putem arăta celor mai buni înotători din Europa ce tribună frumoasă putem să avem și ce spectacol putem să facem”, a spus David Popovici.

Înainte de Europenele în bazin scurt, David Popovici a participat la Campionatele Naţionale de înot în bazin scurt, care s-au desfăşurat tot la Otopeni. Popovici a făcut show, obţinând aurul la 100, 200 şi 50 de metri liber.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și