Închide meniul

Eduard Novak, făcut praf de mama lui Robert Glinţă după gafa de la aeroport: „Ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2022, 16:44

Eduard Novak, făcut praf de mama lui Robert Glinţă după gafa de la aeroport: „Ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit!

Eduard Novak l-a premiat pe "Regele Nataţiei"

David Popovici a primit cecul de 200.000 de euro de la Eduard Novak / Inquam Photos / George Calin

Eduard Novak a fost făcut praf de mama lui Robert Glinţă după gafa de la aeroport. După revenirea în ţară a sportivilor de la Budapesta, şeful MTS nu a menționat nimic despre prestația lui Glință, care a terminat pe locul 5 în finala de la 50 metri spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În discursul său, Eduard Novak l-a lăudat doar pe David Popovici, care a scris istorie şi a devenit dublu campion mondial la 17 ani.

Eduard Novak, făcut praf de mama lui Robert Glinţă după gafa de la aeroport

Revoltată, mama lui Robert Glinţă l-a pus la zid pe şeful MTS. „La atât de multe materii au picat examenul oficialii MTS, în episodul acestei primiri la aeroport, încât pur și simplu mă dezic de ei! Nu mă reprezintă! Ei nu sunt România și poporul român! Dumnealui, acest ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit – cum ocolești chestia aia care stă în drum și te-ar putea accidenta sau murdări.

Nici energia, nici timpul și nici vorbele mele nu merită irosite pentru a-i comenta prestația năroadă etalată cu acest prilej, a răbufnit Irina Angelica Glință.

Robert Glință, locul 5 în finala de 50 de metri spate

Înotătorul american Justin Ress, descalificat iniţial în finala probei de 50 m spate din cadrul Campionatelor Mondiale de la Budapesta, a fost desemnat câştigător al medaliei de aur, după ce sancţiunea dictată împotriva sa a fost anulată, informează AFP.

Reclamă

Românul Robert Glinţă s-a clasat pe poziţia a cincea în finala de sâmbătă, la egalitate cu grecul Apostolos Christou, ambii fiind înregistraţi cu acelaşi timp (24 sec 57/100).

Hunter Armstrong, clasat pe locul al doilea, la două sutimi de secundă de Ress, dar care a beneficiat de această descalificare şi a primit medalia de aur pe podium, a intrat în final în posesia argintului, în timp ce polonezul Kswarey Masiuk a primit medalia de bronz, atribuită iniţial italianului Thomas Cecconi, retrogradat pe locul al patrulea.

Eduard Novak i-a înmânat lui David Popovici cecul de 200.000 de euro

Eduard Novak i-a înmânat lui David Popovici, la revenirea în ţară, cecul de 200.000 de euro promis de oficialităţile din România. Tânărul de 17 ani a câştigat două medalii de aur la Campionatele Europene de nataţie de la Budapesta şi a scris istorie!

Reclamă 4 / 0/3

„Regele Nataţiei” a adus acasă cele două medalii de aur. La aeroport, campionul nostru a fost aşteptat cu flori şi covorul roşu de Camelia Potec, Eduard Novak şi Mihai Covaliu.

De îndată ce a început evenimentul de gală de la Salonul Oficial al Aeroportului „Henri Coandă”, ministrul Sportului i-a oferit lui Popovici cecul de 200.000 de euro. Popovici a zâmbit şi a venit să facă poze, alături de Novak, în faţa fotografilor.

În numele Guvernului României. Este prea puţin pentru valoarea ta„, a declarat Eduard Novak la Salonul Oficial.

Felicitări, David. Felicitări familiei, tatălui, mamei… sunt prin sală, i-am văzut. Aţi făcut un lucru extraordinar cu copilul vostru. Aţi făcut din copilul vostru un portdrapel. David a creat un val extraordinar în toată România. A reuşit nu numai 2 medalii de aur, a doborât şi 3 recorduri de juniori. Poate deveni cel mai rapid om pe distanţa de 100 de metri din lume, ceea ce nu este un lucru uşor de făcut. Asta am auzit-o la Budapesta, spunea inclusiv preşedintele Federaţiei Internaţionale de Nataţiei.

Avem datoria să îl ajutăm pe David să fie cel mai bun sportiv din lume pe distanţa de 100 de metri. Toată lumea ştie că poţi (n.r. s-a uitat spre David Popovici)„, a spus şi Mihai Covaliu.

Reacția lui Eduard Novak, după ce Robert Glință a terminat pe locul 5 în finala la 50 de metri spate

Eduard Novak l-a felicitat pe Robert Glință după ce înotătorul român a terminat pe locul 5 în finala probei de 50 de metri liber, la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta.

Robert Glință a participat în două finale la Campionatul Mondial de Natație, la 100 de metri spate și 50 de spate, fără să obțină totuși vreo medalie.

Reclamă

„Felicitări, Robert! Locul 4 este un rezultat minunat! Suntem mândri de tine, de faptul că ne-ai reprezentat cu onoare în două finale mondiale, alături de cei mai buni înotători din lume! Cu siguranță, în cariera ta urmează multe medalii strălucitoare! Vom fi lângă tine pentru a ne bucura, de fiecare dată! Mult succes în continuare! Vă așteptăm acasă!”, a scris Eduard Novak, pe Facebook.

Robert Glință, plecăciune în fața lui David Popovici

Robert Glință a avut un mesaj superb pentru David Popovici după ce ambii înotători români și-au încheiat parcursul de la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta.

David Popovici se întoarce acasă cu două medalii de aur, una la proba de 200 de metri liber și una la proba de 100 de metri liber. Robert Glință n-a câștigat nicio medalie, dar a ajuns în două finale, locul 8 la 100 de metri spate și locul 5 la 50 de metri spate.

„Mi-am îmbogățit experiența pe cea mai mare scenă, cu încă două finale ale Campionatului Mondial în dreptul numelui meu, la Budapesta. Mai departe, privim tot către premiul cel mare cu mai multă energie și motivație, pentru a ne îndeplini ambițiile.

A fost ireală susținerea din partea tuturor românilor de acasă față de mine și regele David Popovici la acest campionat! Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați urmărit, celor care ați venit să ne priviți și celor care v-ați gândit la noi în aceste zile, voi sunteți adevărații eroi care ați făcut valuri (desigur împreună cu David care a făcut valuri de aproape și-a înecat concurența. Way to go giant!).

Mult succes în continuare săritorilor noștri români care urmează să intre în competiție Constantin Popovici și Angelica Muscalu”, a scris Robert Glință, pe Instagram

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
Vezi toate știrile
Citește și