Închide meniul
Video

Gestul făcut de Matthew Richards în faţa lui David Popovici, imediat după ce a devenit campion mondial. Imagini de senzaţie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 iulie 2023, 15:40

Reclamă

Imagini de senzaţie cu Matthew Richards şi David Popovici

Profimedia

Gestul făcut de Matthew Richards în faţa lui David Popovici, imediat după ce a devenit campion mondial. Britanicul a mers la la David Popovici şi au avut un scurt dialog în bazin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici nu a reuşit să îşi apere titlul mondial cucerit la Budapesta. În finala probei de 200 de metri liber, ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, Popovici a condus 3 sferturi din cursă, însă a cedat pe final.

Gestul făcut de Matthew Richards în faţa lui David Popovici, imediat după ce a devenit campion mondial

Matthew Richards a devenit campion mondial în proba de 200 de metri liber, după ce a avut un final de cursă fabulos. Imediat, britanicul a mers la David Popovici, cel care era considerat mare favorit la medalia de aur. Cei doi chiar au avut un scurt dialog, iar imaginile au devenit virale.

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a pierdut dramatic o medalie la 200 de metri liber

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a pierdut dramatic o medalie la 200 de metri liber. În direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, David Popovici a terminat finala cursei de 200 de metri liber pe locul 4.

David Popovici a condus 3 sferturi din cursă, însă a cedat pe final când a fost depăşit de 3 adversari. „Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat. Dar sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost superbune, dar pur și simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut.

Reclamă

Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzație cu cât am reușit să ne pregătim și cum am reușit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru„, a spus David Popovici, conform gsp.ro.

Mare favorit în proba de 200 de metri liber, David Popovici a avut un start lansat în finală. Toată lumea aştepta să îl vadă stabilind un nou record mondial, dar tânărul în vârstă de 18 ani a trăit o adevărată deziluzie.

Popovici a întors primul după prima lungime de bazin, cu timpul de 23.74 secunde. A fost urmat de Matthew Richards şi Sunwoo Hwang. Românul a început să se distanţeze de rivali şi era în cărţi pentru a doborî recordul mondial! După 100 de metri, era la o palmă distanţă de a da marea lovitură. A întors cu timpul de 50.18 secunde.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici a fost primul şi după 150 de metri, cu un avans considerabil faţă de Sunwoo Hwang (0.79) şi Matthew Richards (0.99). Au apărut însă problemele pentru „Regele Nataţiei”, care nu a mai putut să susţină ritmul. La jumătatea bazinului deja fusese depăşit de sportivul din Coreea de Sud. Chiar înainte să ajungă la final a fost depăşit şi de cei doi britanici.

Aflat la prima finală din carieră, Matthew Richards a câştigat aurul, cu 1:44.30. A fost urmat de conaţionalul său, Tom Dean, care a obţinut argintul cu timpul de 1:44.32. Sunwoo Hwang l-a lăsat pe David Popovici în afara podiumului (1:44.42). David Popovicia coborât sub 1 minut şi 45 de secunde (1:44.90), dar a ratat şansa de a obţine o medalie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și