Închide meniul

Gigi Becali, discurs despre David Popovici: „El e fenomen!” Comparaţie cu Nadia, Hagi, Năstase şi Halep

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iulie 2023, 20:49

Reclamă
Gigi Becali, discurs despre David Popovici: „El e fenomen! Comparaţie cu Nadia, Hagi, Năstase şi Halep

Gigi Becali, gata să vândă doi titulari de la FCSB

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Gigi Becali a avut un discurs fabulos despre David Popovici. Patronul de la FCSB spune că Popovici este un „adevărat fenomen” şi l-a comparat cu Nadia Comăneci, Gicăî Hagi, Ilie Năstase şi Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici nu a reuşit să câştige nicio medalie la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. În direct în AntenaPLAY şi pe Antena 1, David Popovici  s-a clasat pe locul 4 în finala de 200 de metri liber şi a terminat al 6-lea în finala de la 100 de metri liber.

Gigi Becali, discurs despre David Popovici

Păi aia nu e înfrângere, dacă ieși pe locul 2 (n.r. 4, respectiv 6), și nu i s-a doborât recordul mondial. Ce, este mașină? Și mașina, dacă e Mercedes și concurează cu Dacia, poate face o pană și o învinge Dacia.

Eu nu știu asta, nu ma pricep la natație. El e fenomen, nu ai ce să ii spui, e fenomen. Ce a făcut el, e fenomen, sau ce a făcut Nadia Comăneci, Halep, Hagi, Ilie Năstase. La un moment clachezi, probabil, fiind om, te ocupi și tu de altceva, cine știe, de prietena lui, de nu știu ce, scazi în putere, o lună, două”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Video cu finala probei de 100 metri liber

Reclamă

David Popovici, locul 6 în finala probei de 100 de metri liber, exclusiv în AntenaPLAY şi pe Antena 1

David Popovici s-a clasat pe locul 6 în finala probei de 100 de metri liber, la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Finala a fost exclusiv în AntenaPLAY şi pe Antena 1.

David Popovici încheie fără medalii Campionatele Mondiale de la Fukuoka. Sportivul român a plecat de pe culoarul al doilea în finala probei de 100 de metri, şi în cele din urmă s-a clasat pe 6. Medalia de aur a fost cucerită de australianul Kyle Chalmers, fiind urmat pe podium de Jack Alexy şi de Maxime Grousset.

Camelia Potec, după evoluţiile lui David Popovici la Campionatele Mondiale

Camelia Potec a avut o primă reacţie după rezultatele înregistrate de David Popovici în Japonia. Aceasta a ţinut să le transmită un mesaj fanilor „Regelui Nataţiei”.

Reclamă 4 / 0/3

David este om, este un sportiv talentat care munceşte extrem de mult. Are şi momente şi se poate întâmpla orice în viaţa unui sportiv. Orice sportiv are puterea să treacă peste momentele dificile şi de a reveni cu picioarele pe pământ când e la cel mai înalt nivel.

Este la primul an de seniorat, e un om care şi-a terminat liceul şi şi-a dat examenul de Bacalaureat, un obiectiv pe care l-a avut în acest an. A intrat şi la facultate, a avut un an în care a participat la mai multe ediţii. S-a calificat şi la Jocurile Olimpice.

De această dată, nu a reuşit să aducă medalii în România. Asta nu înseamnă că obiectivul lui nu rămâne acelaşi, acela de a se întoarce de la Paris cu o medalie. Totul a făcut parte dintr-un plan de pregătire, care a fost acceptat şi susţinut de noi şi nu vorbesc de planul făcut de David, ci de cel făcut de Adrian cu echipa lui. Lucrurile nu au ieşit aşa cum ne-am dorit. Din punctul nostru de vedere, acesta nu este un eşec. El va învăţa foarte multe.

Nu are de ce să fie dezamăgit, a luptat, dar nu câştigat medalii. Lucrurile se vor rezolva în urma discuţiilor cu antrenorul. Noi suntem alături de el, este cel care a uimit pe toată lumea anul trecut. Dacă a terminat pe 4, nu înseamnă că nu îl mai iubim. Pentru noi, locul 4 nu este un eşec. Şi nici locul 6. A cântărit locul 4″, a spus Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și