Închide meniul
Video

Moment uluitor la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt! Startul unei finale a răsunat de trei ori. Competiţia e transmisă în exclusivitate de AntenaPLAY

Cosmin Olteanu Publicat: 16 decembrie 2022, 20:33

Reclamă

Moment uluitor la Campionatul Mondial de înot

Înotători/hepta

Moment uluitor la Campionatul Mondial de înot! O finală a fost dată peste cap, pentru că arbitrii au greşit startul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Startul unei finale a răsunat de trei ori, la Campionatul Mondial de înot

Mai mulți înotători s-au oprit, după ce startul a răsunat de trei ori, la una dintre finalele de 50 de metri spate de la Campionatul Mondial de înot.

Australianul Cooper a făcut record mondial de juniori, ca Popovici, și a câștigat proba, dar la final totul s-a anulat. Finala pentru care românul Anghel a ratat calificarea a fost reluată, iar americanul Murphy a luat aurul la 50 de metri spate.

Au mai căzut trei recorduri mondiale în competiția transmisă zilnic, LIVE și exclusiv în Romania, pe AntenaPlay. Duminică, David Popovici va înota pentru aur la 200 de metri liber. Finala va fi de la ora 11:50, în direct pe Antena 1 si AntenaPlay.ro.

David Popovici: „Vrem să reușim ceva de neconceput!”

David Popovici are obiective mărețe la Campionatul Mondial de înot. Acesta susține că vrea să ajungă la cifre „la care oamenii nu s-au gândit niciodată că vor fi atinse în următorii 100 de ani”.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu vreau să vorbesc despre cifre. Dar vreau să specific că vrem să reușim ceva de neconceput. Vreau să ajungem la cifre la care oamenii nu s-au gândit niciodată că vor fi atinse în următorii 100 de ani.

Totul se reduce la cât de mult îți dorești să muncești și să te sacrifici, de cât de mult îți dorești să îți schimbi viața pentru acel obiectiv”, a declarat David Popovici, citat de smh.com.au.

Kyle Chalmers a vorbit despre rivalitatea cu David Popovici

Kyle Chalmers a vorbit despre rivalitatea cu David Popovici. Australianul e numărul unu în proba de 100 m liber în bazin scurt, iar românul este cel mai bun înotător al anului.

Reclamă

“Nu cred că este o rivalitate doar între David Popovici și mine. Mai sunt 80 de tipi care au concurat în acea cursă și fiecare dintre ei merită același respect pe care David și cu mine îl primim.

David și cu mine vom avea niște bătălii grozave de-a lungul anilor viitori, dar știu că mai sunt 10-15 sportivi care ar putea face ceva uimitor când ajungem la Paris. Voi discuta cu David când voi avea ocazia despre cursele pe care le vom avea în față”, a spus Chalmers, citat de Swimmingworldmagazine.com.

În finala de 100 m în bazin scurt din Australia, Popovici a bătut recordul mondial de juniori, iar Chalmers, câştigătorul medaliei de aur, a stabilit un nou record al competiţiei.

David Popovici a stabilit un nou record mondial de juniori

Popovici a terminat cursa de 100 m liber pe locul 4, la aproape 50 de sutimi de Kyle Chalmers, cel mai bun înotător din istoria probei, atunci când vine vorba de bazin scurt.

De altfel, reprezentantul australienilor a stabilit şi un record al competiţiei, cu 45.16. El deţine şi recordul mondial al probei, cu 44.84 secunde.

După ce a ratat semifinalele la 400 de metri liber, David Popovici mai are de participat doar la proba de 200 m liber. Seriile sunt programate duminică dimineaţa, de la ora 2.23, iar finala va avea loc tot duminică, de la ora 11:50.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49 24 iun.

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40 24 iun.

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27 24 iun.

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și