Închide meniul

Prima reacție a lui Kyle Chalmers, după ce a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iulie 2023, 14:44 / Actualizat: 27 iulie 2023, 15:52

Reclamă
Prima reacție a lui Kyle Chalmers, după ce a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber

Kyle Chalmers a devenit campion mondial la 100 de metri liber

Profimedia

Prima reacție a lui Kyle Chalmers, după ce a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber, considerată proba regină a natației. Finala la 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot a fost în direct în AntenaPLAY și pe Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyle Chalmers a devenit pentru prima dată campion mondial la 100 de metri liber, într-o finală în care David Popovici a terminat pe locul 6, cu timpul de 47.83.

Prima reacție a lui Kyle Chalmers, după ce a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber

Titlul mondial a fost câştigat de australianul Kyle Chalmers, cu timpul 47.15, urmat pe podium de americanul Jack Alexy (47.31) şi de francezul Maxime Grousset (47.42).

„Mă simt minunat, asta a fost ultima medalie pe care a trebuit  să o am pentru a îmi completa palmaresul.  Le mulțumesc celor care au venit să mă susțină”, a spus Kyle Chalmers, imediat după finala de la 100 de metri liber.

Video cu finala la 100 de metri liber

Reclamă

 David Popovici, fără medalie la Campionatele Mondiale de Înot! Ce s-a întâmplat în finala de la 100 de metri liber

David Popovici se întoarce în țară fără medalie de la Campionatele Mondiale de Înot. A fost sub așteptări în finala de la 100 de metri liber, care a putut fi urmărită în direct în AntenaPLAY și pe Antena 1. David Popovici, cel care deţine recordul mondial la această probă, s-a calificat cu al 5-lea timp în finală. Era văzut de bookmakeri cu a treia șansă la urcarea pe prima treaptă a podiumului.

Românul în vârstă de 18 ani a intrat, în sală, în uralele fanilor și a fost repartizat pe culoarul al doilea. David Popovici încerca să își ia revanșa pentru ceea ce s-a întâmplat în finala de la 200 de metri liber, în care a fost depășit pe ultimii metri și a încheiat pe locul 4.

De această dată, David Popovici nu a mai avut acel start fulminant și a întors al treilea după prima lungime de bazin. A fost depășit de americanul Jack Alexy și de francezul Maxime Grousset.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a forțat revenirea, Popovici a încheiat abia pe pe locul 6 cei 100 de metri. Cursa a fost câștigată de australianul Kyle Chalmers, care a reușit timpul de 47:15. Noul campion mondial a fost urmat de Jack Alexy, care a cucerit argintul cu 47:31. Podiumul a fost completat de Goussett, cu 47.42.

Kyle Chalmers a vorbit despre rivalitatea cu David Popovici

În trecut, Kyle Chalmers a vorbit despre rivalitatea cu Popovici.

„Nu cred că este o rivalitate doar între David Popovici și mine. Mai sunt 80 de tipi care au concurat în acea cursă și fiecare dintre ei merită același respect pe care David și cu mine îl primim.

David și cu mine vom avea niște bătălii grozave de-a lungul anilor viitori, dar știu că mai sunt 10-15 sportivi care ar putea face ceva uimitor când ajungem la Paris. Voi discuta cu David când voi avea ocazia despre cursele pe care le vom avea în față”, a spus Chalmers, citat de Swimmingworldmagazine.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și