Închide meniul

Reacţia lui David Popovici, după ce a devenit campion naţional şi la 200 de metri liber! E gata să doboare un nou record: „Probabil că o să-l bat curând”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 noiembrie 2022, 20:06

Reacţia lui David Popovici, după ce a devenit campion naţional şi la 200 de metri liber! E gata să doboare un nou record: „Probabil că o să-l bat curând

David Popovici e de neoprit

David Popovici e de neoprit şi în bazin scurt / Profimedia

  • Reacţia lui David Popovici, după ce a devenit campion naţional şi la 200 de metri liber
  • A doua medalie de aur pentru Popovici

Reacţia lui David Popovici, după ce a devenit campion naţional şi la 200 de metri liber. Popovici nu a reuşit să îşi bată recordul la 200 de metri liber, în bazin scurt, dar a precizat că se va întâmpla în curând acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Davi Popovici a obţinut a doua medalie de aur la Campionatul Naţional în bazin scurt, după ce joi a câştigat şi proba de 100 de metri liber.

Reacţia lui David Popovici, după ce a devenit campion naţional şi la 200 de metri liber

Sunt mulțumit. Singurul obiectiv era să iasă curat, să fie o cursă calculată și bine structurată. Urmează să vorbesc cu antrenorul, dar s-a simțit bine, s-a simțit de parcă mă pregătesc din ce în ce mai mult pentru Mondialele de luna următoare.

Reclamă

E propriul meu record de anul trecut, făcut la Kazan. Probabil că o să-l bat curând. Nu e neapărat ceva ce mi-am setat, dar dacă o să se întâmple, o să accept bucuros, ca de obicei. Cum e să-mi bat propriile recorduri? Plăcut. Știu că ăsta e unul dintre singurele obiective din înot: să mă autodepășesc.

Mâine am doar 100 de metri mixt, cu 25 de metri pentru fiecare procedeu. Poimâine am 100 de metri fluture și 400 de metri liber. Încă nu sunt obișnuit cu formatul ăsta de 25 de metri, dar am început să mă obișnuiesc cu el, voi continua și la Mondialele de luna următoare. Aștept cu interes sezonul de bazin lung, bazin olimpic, unde mă princep mai bine, unde am timp și suficienți metri încât să prind viteza mea„, a spus David Popovici după ce a câştigat şi cursa de 200 de metri liber, în bazin scurt.

Reclamă

David Popovici a devenit campion naţional şi în proba de 200 de metri liber, în bazin scurt

David Popovici a devenit campion naţional şi în proba de 200 de metri liber, în bazin scurt. Sportivul David Popovici, legitimat la CS Dinamo, a câştigat, vineri, încă o medalie de aur la Campionatul Naţional în bazin scurt, competiţie care se desfăşoară la Otopeni.

Popovici s-a impus în proba de 200 m liber, cu timpul 1:43.06. Pe locul doi s-a clasat Mihai Gergely (CSM Cluj Napoca) – 1:46.58, iar pe trei aa terminaat Vlad Ştefan Mihalache (ACS Aqua Sport Citius Bucureşti) – 1:49.08.

Joi, David Popovici s-a impus în finala probei de 100 m liber, cu timpul 46.62, record naţional. David Popovici va mai concura la Otopeni în probele de 100 m mixt (sâmbătă) şi 400 m liber (duminică).

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
David Popovici nu mai cel mai rapid înotător la 100 metri liber din istorie! Pan Zhanle (19 ani) a înotat fabulos în proba de ştafetă 4x100 de metri liber
Înot • 11 feb., 20:31
A căzut recordul mondial al lui David Popovici la 100 metri liber! Un chinez de 19 ani e cel mai rapid înotător din istorie