Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Se vedea că o să fie extraordinar”! Dezvăluirea unui antrenor român despre David Popovici, care se pregăteşte de Europene

Bogdan Stănescu Publicat: 30 noiembrie 2023, 11:44

Reclamă
„Se vedea că o să fie extraordinar! Dezvăluirea unui antrenor român despre David Popovici, care se pregăteşte de Europene

Dezvăluirea unui antrenor român despre David Popovici

David Popovici, la finalul unei probe/ Profimedia Images

Silviu Anastase, antrenor federal, a vorbit la AS.ro LIVE despre David Popovici şi despre Campionatele Europene de înot în bazin scurt, care vor fi transmise LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici va participa în probele de 100 şi 200 metri liber la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Acestea sunt probele care i-au adus cele două titluri mondiale la Roma lui Popovici, în 2022.

„Se vedea că o să fie extraordinar”! Dezvăluirea unui antrenor român despre David Popovici, care se pregăteşte de Europene

Suntem un pic aglomeraţi, pe ultima sută de metri (n.r.: înainte de Campionatele Europene de înot în bazin scurt, care vor fi la Otopeni şi vor fi transmise în AntenaPLAY).

(n.r.: Cum stăm înainte de Europenele astea?) Stăm bine, de câţiva ani stăm foarte bine, creştem în continuare. Este un program început acum 10 ani, de când Camelia (n.r.: Potec) a devenit preşedintele federaţiei şi atunci am pornit cu toate motoarele turate din plin, pe toate planurile, scurt, mediu, lung.

(n.r.: Cum e David Popovici?) S-a văzut încă de la începutul carierei lui, de la 13-14 ani, când practic l-am centralizat, l-am luat lângă noi să îl monitorizăm mai atent. În 2021, când a explodat în lumea nataţiei mondiale, s-a văzut clar că el e ceva deosebit.

Reclamă

(n.r: Simţeaţi că o să fie ceva extraordinar?) Se vedea încă de la Festivalul olimpic, când avea 15 ani şi a câştigat cele două medalii de aur. Avea o uşurinţă de a înota şi acest stil nou de înot, procedeul liber, pe care alţi înotători nu îl au.

(n.r. A încercat cineva să îi schimbe stilul?) Stilul se schimbă uşor şi împreună cu antrenorul lui (n.r.: Adrian Rădulescu) au făcut paşi mici. Nu poţi să intervii foarte agresiv pentru că îşi pierde din eficienţă. El unde punea mâna, se vedea”, a declarat Silviu Anastase la AS.ro LIVE.

Camelia Potec, anunţ pentru fanii care vor să-l vadă pe David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Camelia Potec a făcut un anunţ pentru fanii care vor să-l vadă pe David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Preşdintele Federaţie de Nataţie şi Pentatlon mondern a spus că mai sunt doar câteva bilete. Competiţia este între 5 şi 10 decembrie, LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Camelia Potec le-a transmis fanilor care vor să-l vadă pe David Popovici şi pe celelalte staruri din nataţia mondială să se grăbească pentru că biletele s-au vândut ca pâinea caldă.

Au mai rămas câteva bilete. De aceea încurajăm pe cei care vor să vadă un spectacol o competiţie extraordinară de înot organizată la noi, de pe 5 decembrie. Să se grâbească pentru că după aceea nu mai putem să facem nimic. Locurile sunt limitate, din păcate, aşa că îi aşteptăm”, a spus Camelia Potec în exclusivitate pentru AntenaSport.

Obiectivul pe care şi l-a fixat David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt! Competiţia e în AntenaPLAY

Obiectivul pe care şi l-a fixat David Popovici la Campionatele Europene de înot în bazin scurt este să îi inspire pe copiii care vor veni să îl vadă. David Popovici va participa la probele de 100 şi 200 de metri liber la Europenele de înot în bazin scurt. Acestea sunt şi probele în care Popovici a devenit dublu campion mondial, în 2022.

„Cel mai important este să facem spectacol, astfel încât să sperăm că mai mulți copii îl vor vedea și vor fi inspirați”, a declarat David Popovici înainte de competiţia din AntenaPLAY, potrivit len.eu.

Îmi amintesc că am fost la competiţii când aveam 12 ani și i-am cunoscut pe Danas Rapšys și Katinka Hosszu; au venit la un Campionat Internațional al României și văzându-i acolo mi-a sporit motivația.

Dacă și copiii mă pot vedea așa, atunci este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru ei”, a mai declarat David Popovici înainte de competiţia mult-aşteptată din AntenaPLAY.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și