Închide meniul

Încă o lovitură pentru Mirel Rădoi! Fotbalistul care a primit „dezlegare” de la Gigi Becali a fost deturnat din drumul spre Jocurile Olimpice

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2021, 20:17

Încă o lovitură pentru Mirel Rădoi! Fotbalistul care a primit „dezlegare de la Gigi Becali a fost deturnat din drumul spre Jocurile Olimpice

Dragoș Nedelcu nu va juca la Jocurile Olimpice

Hepta

Federația Română de Fotbal a confirmat că Dragoș Nedelcu nu va mai evolua la Jocurile Olimpice. Fotbalistul s-a transferat de la FCSB la Fortuna Dusseldorf, iar noul club nu-i mai permite să meargă la Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoș Nedelcu nu va mai juca la Jocurile Olimpice

Mirel Rădoi nu a chemat un alt jucător în lotul pentru Jocurile Olimpice. România U23 va merge la Tokyo cu 21 de fotbaliști.

Dragoș Nedelcu și Ștefan Târnovanu au fost singurii jucători de la FCSB care au primit acordul lui Gigi Becali să meargă la Jocurile Olimpice. Patronul roș-albaștrilor și-a ținut acasă vedetele, printre care Florin Tănase, Darius Olaru sau Florinel Coman.

De altfel, Gigi Becali a fost primul care a anunțat că nu-și lasă fotbaliștii la Tokyo. Ulterior, mai mulți stranieri importanți au fost blocați la echipele de club. Chiricheș, Stanciu, Man și Mihăilă nu sunt disponibili.

Lotul României pentru Jocurile Olimpice

Conform regulamentului, pentru ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice sunt eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1997. Lotul final va fi format din 18 jucători, dintre care maximum 3 peste limita de vârstă.

Reclamă

Portari: Marian Aioani (Chindia), Mihai Popa (Astra), Ștefan Târnovanu (FCSB)

Fundași: Andrei Rațiu (Villarreal), Ricardo Grigore (Dinamo), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Virgil Ghiță (Farul), Radu Boboc (Farul) Alexandru Pașcanu (Ponferradina), Florin Ștefan

Mijlocași: Andrei Ciobanu (Farul), Marius Marin (Pisa), Marco Dulca (Chindia), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (FC Dijon), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluță (Brighton).

Reclamă 4 / 0/3

Atacanți: George Ganea (Farul Constanţa), Andrei Sîntean (Hermannstadt).

Programul României la Tokyo

România va disputa primul meci de la Jocurile Olimpice pe 22 iulie, cu Honduras, urmând apoi a juca cu Coreea de Sud, pe 25 iulie, și pe 28 iulie cu Noua Zeelandă. Olimpiada se va disputa între 23 iulie și 8 august.

  • 22 iulie: Noua Zeelanda – Coreea de Sud; Honduras – România
  • 25 iulie: Noua Zeelanda – Honduras; România – Coreea de Sud
  • 28 iulie: România – Noua Zeelandă; Coreea de Sud – Honduras

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și