Închide meniul
Foto

Jocurile Olimpice 2020 | Marcell Jacobs, prima reacţie după ce a devenit cel mai rapid om din lume. „Am obţinut acelaşi timp ca Bolt, pare ireal!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 august 2021, 17:34

Jocurile Olimpice 2020 | Marcell Jacobs, prima reacţie după ce a devenit cel mai rapid om din lume. „Am obţinut acelaşi timp ca Bolt, pare ireal!”

Marcell Jacobs, prima reacţie după ce a devenit cel mai rapid om din lume

Profimediaimages

Jacobs a obţinut un timp fabulos, 9.80 secunde. A stabilit un nou record european şi a devenit succesorul lui Usain Bolt, cel care a fost campion olimpic la 100 de metri în precedentele trei ediţii ( Beijing 2008, Londra 2012, Rio de Janeiro 2016).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcell Jacobs, prima reacţie după ce a devenit cel mai rapid om din lume

Am dat totul. M-am simţit mai bine decât în semifinale, am forţat încă din start şi am alergat bine. Va dura o săptămână să realizez ceea ce am făcut.

Am avut un staff excelent în jurul meu, rezultatele s-au văzut şi trebuie să le mulţumesc celor care m-au ajutat. Îi mulţumesc celui care îmi este mental coach, m-a ajutat să fac faţă presiunii. Medalia o dedic familiei mele şi în special bunicului meu, care nu mai este printre noi.

De îndată ce am trecut linia de sosire am ţipat şi l-am îmbrăţişat pe Tamberi. Am obţinut acelaşi timp ca Usain Bolt, nu pare a fi real, dar este! Mi-am îndeplinit visul de a câştiga la Jocurile Olimpice„, a reacţionat Marcell Jacobs, potrivit Corriere dello Sport.

Au fost momente emoţionante după ce Marcell Jacobs a devenit campion olimpic. A fost îmbrăţişat, pe pistă, de conaţionalul său Gianmarco Tamberi. Acesta tocmai reuşise să câştige, medalia de aur la săritura în înălţime, şi a avut o reacţie incredibilă în momentul în care a văzut finalul probei regină a atletismului.

Reclamă

Ce naiba ai făcut?„, a fost surprins Tamberi strigând, în timp ce alerga să îl îmbrăţişeze pe Jacobs. Imaginile cu bucuria lor au devenit virale.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și