Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Reacţia lui Novak Djokovic, după ce a aruncat o rachetă în tribune, iar pe alta a zdrobit-o la fileu: „Sunt extenuat fizic şi mental”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 15:40

Jocurile Olimpice 2020 | Reacţia lui Novak Djokovic, după ce a aruncat o rachetă în tribune, iar pe alta a zdrobit-o la fileu: „Sunt extenuat fizic şi mental

Novak Djokovic, ieşire nervoasă

Profimedia

Novak Djokovic a avut o primă reacţie după ce a cedat nervos în finala mică a turneului de tenis. Novak Djokovic a făcut crize de nervi în timpul partidei cu Pablo Carreno Busta. La scorul de 1-1 la seturi şi 40-40, sârbul a aruncat cu racheta în tribune după un punct pierdut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi pare rău că nu am adus Serbiei o medalie. Am ratat ambele oportunități, la simplu și la dublu mixt. În ultimele două zile, nivelul tenisului meu a scăzut pentru că sunt extenuat fizic și mental, dar nu regret că am venit la Jocurile Olimpice. Am suferit înfrângeri dureroase și aici, și la alte turnee mari, dar aceste înfrângeri mereu m-au făcut mai puternic”, a declarat Novak Djokovic, potrivit Marca.

Ulterior, Novak Djokovici s-a retras din finala mică de dublu mixt de la Jocurile Olimpice, unde făcea pereche cu Nina Stojanovic. Astfel, după retragere sârbilor, medalia de bronz a revenit australienilor Ashleigh Barty şi John Peers.

Djokovici a acuzat o accidentare la umăr şi s-a retras după ce a pierdut bronzul la simplu în faţa lui Pablo Carreno Busta.

Novak Djokovic şi-a cerut scuze pentru ieşirea nervoasă

Imediat după meci, Novak Djokovic şi-a cerut scuze pentru faptul că a aruncat cu racheta în tribună, iar pe a doua a zdrobit-o la fileu.

Reclamă

Ce pot să mai spun? E ceva ce se întâmplă în încărcătura meciului, nu e normal, dar se întâmplă. Îmi prezint scuzele, dar suntem oameni, în unele momente e greu să te controlezi”, a recunoscut sârbul.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și