Închide meniul

Nick Kyrgios s-a retras de la Jocurile Olimpice imediat după ce organizatorii au anunţat că JO se vor desfăşura fără spectatori

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2021, 10:41

Nick Kyrgios s-a retras de la Jocurile Olimpice imediat după ce organizatorii au anunţat că JO se vor desfăşura fără spectatori

Nick Kyrgios s-a retras de la Jocurile Olimpice

Profimediaimages

„Am vrut doar să vă anunţ că am decis să mă retrag de la Olimpiadă. Este o decizie pe care nu am luat-o uşor. A fost visul meu să reprezint Australia la Jocurile Olimpice şi ştiu că este posibil să nu mai am vreodată această oportunitate. Dar eu mă ştiu. Gândul de a juca în faţa arenelor goale… pur şi simplu nu este ok pentru mine. Nu a fost niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios s-a retras de la Jocurile Olimpice

În plus, nu aş vrea să îi iau oportunitatea unui sportiv australian sănătos care este pregătit să reprezinte ţara. Şi mi-aş acorda timpul necesar pentru corpul meu să îşi revină. Succes tuturor australienilor care cpncurează şi o să ne revedem pe teren curând”, a scris Kyrgios pe Twitter.

La 29 iunie, Federaţia Australiană de Tenis anunţa echipa de 11 sportivi pentru JO, din care făcea parte şi Nick Kyrgios.

Jocurile Olimpice, fără spectatori

Tamayo Marukawa, ministrul japonez responsabil cu Jocurile Olimpice, a anunţat, joi, că JO se vor desfăşura fără spectatori. Potrivit cosr.ro, la baza acestei hotărâri a stat decizia de joi a premierului nipon Yoshihide Suga de a declarara stare de urgenţă pentru Tokyo, de luni (12 iulie) până la 22 august. De asemenea, prim-ministrul aponez a hotărât să extindă restricţiile şi în provincia Okinawa.

Reclamă

Bbc.com notează că Marukawa a făcut anunţul după discuţii cu oficiali şi cu organizatorii competiţiei. “Este regretabil că Jocurile Olimpice se vor desfăşura într-un format foarte limitat, din cauza propagării coronavirusului. Îmi pare rău pentru cei care au cumpărat bilete”, a declarat Seiko Hashimoto, preşedintele Tokyo 2020.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial organizatorii JO au anunţat că nu se va permite accesul spectatorilor în locurile de desfăşurare a probelor de la Olimpiadă la Tokyo, însă au precizat şi faptul că dacă va exista o schimbare semnificativă în ceea ce priveşte propagarea coronavirusului, atunci s-ar putea revizui situaţia cu privire la spectatori.

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și