Închide meniul

Andreea Elena Taloş s-a clasat pe locul 10 în finala de triplusalt: „Mi-am îndeplinit cel mai mare vis!”

Publicat: 3 august 2024, 22:33

Reclamă
Andreea Elena Taloş s-a clasat pe locul 10 în finala de triplusalt: „Mi-am îndeplinit cel mai mare vis!

Andreea Elena Taloş s-a clasat pe locul 10 în finala de triplusalt

Profimedia

Andreea Elena Taloş s-a clasat pe locul 10 în finala de triplusalt. Sportiva din România a avut doar o singură săritură valabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Atleta Andreea Elena Taloş s-a clasat, sâmbătă, pe locul 10, în finală la triplusalt, la Jocurile Olimpice de la Paris. ”Mi-am îndeplinit cel mai mare vis, acela de a fi în finala olimpică”, a declarat sportiva tricoloră.

Andreea Elena Taloş s-a clasat pe locul 10 în finala de triplusalt

Andreea Taloş s-a calificat în finală de pe locul 9 (14.23 metri), iar în ultimul act a reuşit o singură săritură din trei încercări (14.03 metri), cu care s-a clasat pe locul 10 şi nu a avansat în finala de 8. La ora transmiterii acestei ştiri, continuă finala pentru medalii.

A fost ceva extraordinar! N-am cuvinte să descriu bucuria care mă încearcă. Mi-am îndeplinit cel mai mare vis, acela de a fi în finala olimpică la proba aceasta pe care o iubesc atât de mult”, declara atleta tricoloră după calificarea în finală, conform news.ro.

Diana Ion nu a trecut de calificări la triplusalt (14.03 metri, locul 13), iar alţi atleţi tricolori care nu s-au calificat în finale sunt Daniela Stanciu la săritura în înălţime (1.88 metri, 19) şi Rareş Toader la aruncarea greutăţii (20.24 metri, l8).

La triplusalt, dar şi la lungime, a fost calificată şi Florentina Iuşco, suspendată însă de TAS după ce a fost depistată pozitiv la furosemid, un diuretic aflat pe lista interzisă a WADA.

Revenind la JO de la Paris, delegaţia atletică tricoloră îi mai include pe sportivii Delvine Relin Meringor şi Joan Chelimo Melly (maraton), Andrea Mikloş (400 m), Alina Rotaru-Kottmann (lungime), Bianca Ghelber (aruncarea ciocanului), Stella Rutto (3.000 m obstacole), Alin Firfirică (aruncarea discului), Alexandru Novac (aruncarea suliţei).

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

„E idolul tuturor, persoana ideală!” Gică Hagi, încântat că Mircea Lucescu va fi selecţionerul României: „Alegerea perfectă!”

23:40

Katie Ledecky, a noua medalie de aur la Jocurile Olimpice. Americanca a intrat în istorie

23:38

„Îmi e frică să nu greşesc!” Gabi Iancu, reacţie incredibilă când a fost întrebat despre decizia lui Hagi de a refuza naţionala

23:26

Lorenzo Musetti a cucerit medalia de bronz la simplu, la Jocurile Olimpice 2024

23:20

România – Italia 7-18. Tricolorii nu au făcut faţă vicecampioanei mondiale. Ultimul meci va fi cu Muntenegru

23:16

Julien Alfred a cucerit aurul la 100 m. Moment istoric la Jocurile Olimpice. Victorie în faţa favoritei Sha’Carri Richardson

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat” 6 Zeljko Kopic, după Dinamo – Gloria Buzău 4-1: „M-am temut”! Avertisment pentru jucători: „Trebuie să lucrăm la asta”
Citește și