Închide meniul

Bianca Ghelber s-a calificat în finala de la aruncarea ciocanului

Publicat: 4 august 2024, 13:57

Reclamă
Bianca Ghelber s-a calificat în finala de la aruncarea ciocanului

Bianca Ghelber s-a calificat în finala de la aruncarea ciocanului

Profimedia

Bianca Ghelber s-a calificat în finala de la aruncarea ciocanului. Bianca Ghelber s-a clasat pe locul 5 în calificările grupei A şi 11 la general, cea mai bună aruncare a sa măsurând 71.42 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

A doua încercare a fost ratată, iar a treia a măsurat 71.34 metri. În finală au ajuns 12 sportive în total, provenind din ambele grupe.

Bianca Ghelber s-a calificat în finala de la aruncarea ciocanului

Tot duminică, Stella Rutto a ratat calificarea în finală la 3.000 metri obstacole (locul 8 în seria 3 şi 31 la general, 9:31.23 minute).

Rezultatele de până acum ale atleţilor români la JO de la Paris sunt: Andreea Elena Taloş – locul 10 în finală la triplusalt, Diana Ion – locul 13 triplusalt, Daniela Stanciu – locul 19, săritura în înălţime, Rareş Toader – locul 18, aruncarea greutăţii.

La triplusalt, dar şi la lungime, a fost calificată şi Florentina Iuşco, suspendată însă de TAS după ce a fost depistată pozitiv la furosemid, un diuretic aflat pe lista interzisă a WADA.

Revenind la JO de la Paris, delegaţia atletică tricoloră îi mai include pe sportivii Delvine Relin Meringor şi Joan Chelimo Melly (maraton), Andrea Mikloş (400 m), Alina Rotaru-Kottmann (lungime), Alin Firfirică (aruncarea discului), Alexandru Novac (aruncarea suliţei).

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:59

LIVE TEXTNovak Djokovic – Carlos Alcaraz se joacă ACUM. Marea finală de la Jocurile Olimpice 2024

15:22

Premii incredibile pentru titlul olimpic: cinci vaci, scutire de stagiul militar, un apartament sau un diamant

15:17

Bianca Ghelber şi-a dezvăluit obiectivul, după calificarea în finala de la aruncarea ciocanului: „Îmi doresc din tot sufletul!”

14:25

„Frumoasa mea mamă, Ursula, a decedat!” Neil Lennon este în doliu! Veste cruntă primită de antrenorul Rapidului

13:58

Universitatea Craiova – Petrolul LIVE TEXT, 19:00! Oltenii lui Costel Gâlcă pot urca pe primul loc în Liga 1. Echipele probabile

13:12

Stella Rutto, dezvăluire incredibilă după ce a ratat finala la 3000 de metri obstacole: „Probabil din cauza statului în avion”

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă” 6 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat”
Citește și