Închide meniul

Elisabeta Lipă, după încheierea JO 2024: „Putem face Los Angeles-ul să fie mult mai bun”. Mesaj şi pentru Federaţia de Gimnastică

Alex Masgras Publicat: 12 august 2024, 17:14

Reclamă
Elisabeta Lipă, după încheierea JO 2024: „Putem face Los Angeles-ul să fie mult mai bun. Mesaj şi pentru Federaţia de Gimnastică

Elisabeta Lipă, după încheierea JO 2024: "Putem face Los Angeles-ul să fie mult mai bun". Mesaj şi pentru Federaţia de Gimnastică

Elisabeta Lipă, la revenirea în ţară / Antena Sport

Elisabeta Lipă a ţinut un discurs după încheierea JO 2024. Ultimii reprezentanţi ai delegaţiei României au revenit luni în ţară, după ceremonia de închidere de la Paris de duminică seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, a vorbit la revenirea în ţară despre speranţele pe care le are pentru Jocurile Olimpice din 2028, care vor fi organizate de Los Angeles. De asemenea, ea a avut un mesaj şi pentru Federaţia Română de Gimnastică, cea care a luptat şi a avut câştig de cauză în cele din urmă în ceea ce priveşte medalia de bronz a Anei Bărbosu.

Elisabeta Lipă, după încheierea JO 2024: „Putem face Los Angeles-ul să fie mult mai bun”. Mesaj şi pentru Federaţia de Gimnastică

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a declarat, luni, la Aeroportul Henri Coandă, că speră ca la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, tricolorii să aibă rezultate mai bune ca la Paris. Ea le-a felicitat pe Ana Maria Bărbosu şi Sabrina Voinea, despre care a spus că au concurat exemplar.

”Felicitări, dragi sportivi şi antrenori.Nu mereu ne iese, dar de fiecare dată învăţăm. Sunt convinsă că pentru JO-2028 veţi reveni mai puternici şi cu o ambiţie mai mare. Felicitări celor care au câştigat, mult succes celor care nu au găsit drumul spre înalta performanţă la Paris, dar sunt convinsă că putem face Los Angeles-ul să fie mult mai bun.

Ne putem bucura pentru un loc 23 în clasamentul pe naţiuni. Felicitări şi FRG, sportivele noastre Ana şi Sabrina, au concurat exemplar, nu avem ce să le reproşăm, dar nu întotdeauna Cel de Sus ţine cu noi. Aveţi încredere în voi, dragi sportivi, cu determinare şi ambiţie, nu aveţi cum să reuşiţi.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru unii am plâns, pentru unii ne-am bucurat, aşa este sportul, unul câştigă, altul pierde, dar pe toţi vă iubim”, a declarat Elisabeta Lipă la Aeroportul Henri Coandă, potrivit news.ro.

Ultima parte a delegaţiei României prezentă la Jocurile Olimpice de la Paris a revenit în ţară luni.

România a câştigat nouă medalii la Paris 2024.

Reclamă

Federaţia Română de Gimnastică, reacţie clară după apelul făcut de americani la TAS

Federaţia Română de Gimnastică a oferit o reacţie clară, după apelul făcut de americani la TAS. FRG a anunţat, pe site-ul său oficial, că evaluează situaţia actuală după apelul Comitetului Olimpic al SUA în cazul medaliei de bronz la sol, acordată de judecătorii de la Lausanne Anei Bărbosu.

Federaţia americană de gimnastică a anunţat că a făcut apel şi a depus alte dovezi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru a demonstra că sportiva sa Jordan Chiles ar trebui să păstreze medalia de bronz obţinută în finala de la sol din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, informează DPA.

„Prin prezentul comunicat de presă dorim să vă informăm că Federaţia Română de Gimnastică este la curent cu poziţia emisă recent de către Comitetului Olimpic al Statelor Unite referitor la demersurile pe care aceştia doresc să le urmeze. Federaţia Română de Gimnastică, alături de partenerii săi, evaluează situaţia actuală şi vă va informa periodic cu privire la acţiunile întreprinse”, se menţionează pe site-ul citat.

FRG subliniază că va continua să apere la cel mai înalt nivel posibil interesul sportivelor române Ana Bărbosu şi Sabrina Voinea.

„Având în vedere situaţia juridică sensibilă în care ne aflăm, dorim să vă informăm că poziţia noastră va fi transmisă exclusiv prin intermediul comunicatelor de presă. Facem un apel la dumneavoastră în sensul de a înţelege această situaţie şi de a ne acorda liniştea necesară pregătirii următorilor paşi pentru a ne susţine sportivele la cel mai înalt nivel posibil”, precizează FRG.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:30

„L-a dezamăgit pe Ange Postecoglou” Concluzii dure ale englezilor după prestaţia lui Radu Drăguşin din Tottenham – Bayern 2-3

19:28

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot

19:06

LIVE SCOREPetrolul – Universitatea Cluj 0-0. Duel încins la Ploieşti între două dintre cele mai solide echipe din Liga 1

18:51

Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid

18:31

Gazzetta dello Sport, verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A: „Nu există niciun dubiu”

18:30

Julian Alvarez a semnat cu Atletico Madrid! Cel mai scump transfer al verii a fost anunţat oficial

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”
Citește și