Închide meniul

Gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci pentru David Popovici la Paris! Anunţul făcut de Camelia Potec

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 iulie 2024, 18:23

Reclamă
Gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci pentru David Popovici la Paris! Anunţul făcut de Camelia Potec

Gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci pentru David Popovici la Paris

Ion Țiriac şi Nadia Comăneci / Profimediaimages

Gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci pentru David Popovici. Camelia Potec a făcut un anunţ de ultimă oră înaintea finalei de la 200 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Potec a dezvăluit că Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac îi vor face galeria lui David Popovic în marea finală de la 200 de metri liber. Potec a anunţat că îl aşteaptă şi pe Ilie Năstase la cursa care poate aduce României prima medalie olimpică. Marea finală de la 200 de metri liber în care David Popovici este mare favorit va fi de la 21:40, live text pe AS.ro.

Gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci pentru David Popovici! Anunţul făcut de Camelia Potec

E clar că avem încredere în el, dar o medalie trebuie câştigată. Noi trebuie să fim lângă David, să îl încurajăm şi să îi arătăm că avem încredere în el. Nu am avut timp să mă bucur de ceea ce Parisul oferă. Noi le-am adus aici la Casa României pentru că au venit să îl susţină pe David şi am zis că e frumos să ne adunăm şi să bem un pahar cu apă înaintea finalei. Fiecare glorie a nataţiei înţelege bine ce simte David şi cât de important e să fim lângă el şi să îl încurajăm.

A fost ideea noastră, a Comitetului Olimpic român. Sunt şi părinţii lui David, sunt şi prieteni de-ai lui David şi prieteni ai fostelor glorii din nataţie. Mai devreme am vorbit cu Nadia şi a zis că îşi doreşte să vină să îl susţină pe David. Mă bucur că va ajunge la înot, voi ajunge şi eu la gimnastică zilele următoare. Domnul Ţiriac, nu ştiu dacă şi Ilie este la Paris. Cu siguranţă Nadia va veni la finală, domnul Tiriac şi Mihai Covaliu„, a spus Camelia Potec.

Camelia Potec, mesaj categoric înainte de finala lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024

Camelia Potec a transmis că David Popovici are nevoie de toată susţinerea românilor, înainte de finala de la 200 m liber. Aceasta a declarat că este foarte emoţionată, însă are mare încredere în sprotivul român.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, Potec a subliniat că într-o finală olimpică se poate întâmpla orice, chiar dacă David Popovici s-a calificat cu primul timp şi este considerat drept principalul favorit pentru câştigarea aurului.

„Suntem puțini stresați. Emoții multe. Eu cel puțin sunt și un pic supărată pentru că am văzut foarte multă lume care spune: ‘Gata, e medalie de aur!’. Nu este chiar așa și de aceea mesajul meu a fost să avem răbdare, să fim alături de David și să îl lăsăm să se concentreze.

La urma urmei, să nu uităm că sunt 8 cei mai buni sportivi ai lumii calificați în această finală de 200 de metri liber. Bineînțeles, David s-a calificat cu primul timp, dar într-o finală olimpică știm că se poate întâmpla orice.

Reclamă

Suportul nostru este foarte important. Trebuie să transmitem numai energii pozitive și să fim alături de David de oriunde putem: din tribună, din spatele cortinei, de la televizor. David are nevoie de toată susținerea noastră în această finală olimpică.

Toată lumea a spus deja că e aur olimpic. Doamne ajută! E clar că avem încredere în el, dar o medalie trebuie câștigată într-o finală olimpică. Nu a avut loc încă. Bineînțeles că David este capabil să câștige această medalie de aur, dar finala are loc abia deseară și noi trebuie să fim lângă el și să îl încurajăm”, a declarat Camelia Potec

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:55

Prinde oferta de neratat a verii, doar în AntenaPLAY

20:45

VideoAurel Ţicleanu e convins că Generaţia de suflet poate duce România la Mondial: „Au limitele lor, dar vor foarte mult!”

20:40

Petrolul – Rapid LIVE TEXT (22:00). Derby de foc pe Ilie Oană! Săpunaru, din nou rezervă. Echipele de start

20:14

Alex Băluţă nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat de Gigi Becali: „E normal să se supere! Tricoul e greu la FCSB!”

20:07

„O mare realizare!” Cătălina Ponor, sfat pentru gimnastele calificate în finala pe echipe la Jocurile Olimpice 2024

20:00

LIVE SCOREUTA – U Cluj 0-0! Duel tare între Mircea Rednic şi Ioan Ovidiu Sabău

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și