Închide meniul

„Nadia ne-a purtat noroc” Sabrina Maneca Voinea, după prima subdiviziune a calificărilor: „Poate fi cea mai frumoasă zi”

Alex Masgras Publicat: 28 iulie 2024, 14:43

Reclamă
„Nadia ne-a purtat noroc Sabrina Maneca Voinea, după prima subdiviziune a calificărilor: „Poate fi cea mai frumoasă zi

Sabrina Maneca Voinea, după prima subdiviziune a calificărilor: "Poate fi cea mai frumoasă zi"

Sabrina Maneca Voinea / Profimedia

Sabrina Maneca Voinea este plină de încredere după prima subdiviziune a calificărilor. Echipa de gimnastică artistică a României are şansa de a ajunge în finala de la Jocurile Olimpice pentru prima oară după 12 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost susţinută în tribunele de la Paris şi de Nadia Comăneci, „Zeiţa de la Montreal”. Aceasta le-a încurajat pe gimnastele României, care sunt convinse că Nadia le-a purtat noroc. Gimnastele vor afla rezultatele finale la sfârşitul zilei.

„Nadia ne-a purtat noroc” Sabrina Maneca Voinea, după prima subdiviziune a calificărilor: „Poate fi cea mai frumoasă zi”

Gimnasta Sabrina Maneca Voinea a afirmat, duminică, la finalul primei subdiviziuni a calificărilor feminine, că este încrezătoare în şansele echipei de gimnastică artistică a României de a pătrunde după 12 ani în finala de la Jocurile Olimpice.

„A fost un concurs bun, deşi se putea şi mai bine. Întotdeauna e loc de mai bine. Ne-am adunat foarte bine, ne dorim să avem finală cu echipa şi finale la individual şi să arătăm cât putem de bine în finale. Sunt foarte încrezătoare. Am încercat să facem un concurs cât am putut de bine”, a declarat ea, potrivit agerpres.ro.

La evoluţia gimnastelor române a asistat şi Nadia Comăneci, care le-a încurajat pe fete: „Nadia Comăneci ne-a felicitat, îi mulţumim că a fost alături de noi să ne încurajeze. Ne-a purtat foarte mare noroc”.

Reclamă
Reclamă 4

„Românilor le transmitem că îi iubim şi că le mulţumim că ne-au fost alături. Şi le promitem ca în finală vom fi şi mai bine. Aşteptarea e grea, dar sper să fie cu noroc, aşa cum a fost şi la alte competiţii”, a completat Sabrina Voinea.

Sabrina Maneca Voinea: „Cred că Simone Biles poate fi învinsă”

Ea s-a arătat încrezătoare că în finală o poate depăşi la punctaj pe americanca Simone Biles, cu care s-a întâlnit după ce a ieşit din concurs.

„Lui Simone Biles i-am spus succes şi ea mie, ne-am luat în braţe, am făcut o poză şi cam atât. O să vorbim mai mult după finale. Cred că poate fi învinsă. Dacă eşti foarte atent şi foarte bine pregătit există şi pentru ea zile mai puţin bune la concursuri. Şi pentru noi poate fi cea mai frumoasă zi în care le putem depăşi”, a mai spus Sabrina Maneca Voinea.

Reclamă

Românca Sabrina Maneca Voinea are cele mai mari note la bârnă şi sol după prima subdiviziune a calificărilor feminine la gimnastică artistică, duminică, la Jocurile Olimpice de la Paris.

În concursul pe echipe, România a totalizat 159,497 puncte, fiind devansată de Marea Britanie, 160,830 puncte.

La individual compus, primele două poziţii sunt ocupate de românce în clasamentul intermediar, Ana Maria Bărbosu, cu 53,533 puncte, urmată de Amalia Ghigoarţă, 52,665 puncte.

În prima subdiviziune au evoluat doar două echipe, alături de sportive din Elveţia, Mexic, Africa de Sud, Ucraina, Bulgaria, Indonezia.

Româncele îşi vor cunoaşte poziţiile finale din calificări după celelalte patru subdiviziuni.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:27

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu luptă pentru un loc în semifinale la dublu mixt (17:00, LIVE TEXT), la Jocurile Olimpice 2024

16:23

Amalia Bereş anunţă o cursă uriaşă în finala de patru rame feminin: „Promitem spectacol! Ar putea fi o cursă perfectă!”

16:00

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Belgiei e ACUM pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Hamilton e lider, Leclerc e pe 2

15:40

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

15:40

UPDATEMălina Călugăreanu a fost eliminată în turul trei la floretă feminin, la Jocurile Olimpice! Românca, învinsă de Alice Volpi

15:38

Cum l-a numit presa maghiară pe David Popovici, după cursa fantastică a înotătorului român din seriile de la 200 metri liber!

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și