Închide meniul

„Ne-am distrat azi, așteptăm finala!” Simona Radiș și Ancuța Bodnar, gata să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2024, 16:16

Reclamă
„Ne-am distrat azi, așteptăm finala! Simona Radiș și Ancuța Bodnar, gata să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, gata să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, după cursa din serii / Profimediaimages

Simona Radiș și Ancuța Bodnar sunt gata să scrie o nouă pagină de istorie la Jocurile Olimpice 2024. Cele două canotoare au dat recital în prima zi a competiției supreme care este găzduită de Paris. Campioanele olimpice en-titre au obținut calificarea în semifinalele probei de dublu vâsle cu cel mai bun timp din serii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au declarat, sâmbătă, că nu au fost incomodate de ploaie, la cursa de dublu vâsle feminin, din cadrul concursului de canotaj de la Jocurile Olimpice.

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, gata să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024

Am venit aici dornice să arătăm că a fost o întâmplare ceea ce s-a petrecut la Szeged, la Europene. Ştim ce ne dorim, nu ne interesează ce fac alţii, aşa cum a spus Antonio, ne-am distrat azi. Suntem obişnuiţi să evoluăm în orice condiţii meteo. Ne place concursul şi aşteptăm finala!”, a afirmat Simona Radiş, conform COSR.

Nu e nici o presiune, nu ne interesează decât să ne facem cursele pe care le-am pregătit. Credem în noi şi aşa cum a zis Simona, ploaia nu ne incomodează. Poate doar un pic valurile de la şalupele care filmează ne-au dezavantajat la jumătatea cursei. Cred că toţi trebuie să avem condiţii egale de concurs!”, a punctat Ancuţa Bodnar, potrivit news.ro.

Sportivele Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinalele probei de dublu vâsle feminin, din cadrul concursului de canotaj de la Jocurile Olimpice.

Reclamă
Reclamă

Ancuţa (25 de ani) şi Simona (25 de ani), campioane olimpice en-titre, au încheiat proba în şase minute, 48 de secunde şi 49 de sutimi.

Ele au câştigat detaşat seria a treia în care au evoluat, fiind urmate de Cehia şi China.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:51

FC Hermannstadt a reuşit scorul campionatului, 6-2 cu Poli Iaşi! E prima oară când sibienii dau 6 goluri într-un meci din Liga 1!

20:32

Erling Haaland e de neoprit! A marcat o „dublă” în West Ham – Mancheste City şi a ajuns la cifre fabuloase

20:25

„Înnebuneam, nu mai puteam să-l ascult!” Un fost jucător al lui Gigi Becali a plecat de la CFR Cluj din cauza lui Dan Petrescu!

20:21

LIVE VIDEOLamia – Olympiacos, ACUM, în AntenaPLAY! Viitoarea adversară a FCSB-ului ţinteşte a treia victorie consecutivă

20:08

„Dezamăgitor!” Charles Leclerc, reacţie categorică după calificările din Marele Premiu al Italiei

20:05

LIVE SCORENapoli – Parma (21:45), duel „de foc” pentru Man şi Mihăilă! Manchester City şi Atletico Madrid joacă ACUM! Haaland face show

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 3 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 4 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 5 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 6 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp
Citește și