Închide meniul

Presa americană, articol vehement în ziua în care Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz: „Nu are ce căuta în România”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2024, 23:19

Reclamă
Presa americană, articol vehement în ziua în care Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz: „Nu are ce căuta în România

Presa americană, articol vehement în ziua în care Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz

Momentul în care Ana Maria Bărbosu primeşte medalia de bronz / Facebook Agenţia Naţională pentru Sport

Presa americană a publicat un articol vehement în ziua în care Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz de la Jocurile Olimpice 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bill Plaschke a scris un articol extrem de dur în Los Angeles Times. El a numit „jaf de dimensiuni olimpice” ce i s-a întâmplat lui Jordan Chiles.

Presa americană, articol vehement în ziua în care Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz: „Nu are ce căuta în România”

Când zeii olimpici corupți vor apărea la ușa lui Jordan Chiles, cerându-i medalia de bronz, gimnasta de la UCLA ar trebui să le răspundă cu doar trei cuvinte: ‘Mergeți în iad!’.

Este medalia ei, a câștigat-o corect, a câștigat-o definitiv, nu are ce căuta în România, trebuie să se afle într-un singur loc: în jurul gâtului ei.

Comitetul Internațional Olimpic vrea să-i ia medalia și să i-o dea Anei Bărbosu, dar dacă gimnasta română ar avea simțul fair-play-ului, nu ar trebui să o accepte.

Reclamă
Reclamă 4

Acesta este un jaf cu cinci inele, un jaf de dimensiuni olimpice, iar Chiles nu ar trebui să stea cu mâinile în sân în timp ce este jefuită flagrant”, a scris Bill Plaschke pentru latimes.com.

Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz: „Nu am realizat cât de grea este”! Octavian Morariu: „S-a făcut dreptate”

Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz, obţinută în urma probei de la sol de la Jocurile Olimpice 2024. Românca se aflase iniţial pe podium, dar contestaţia lui Jordan Chiles a fost admisă, iar americanca a primit apoi medalia de bronz.

În urma contestaţiei depuse la TAS, Ana Maria Bărbosu a avut câştig de cauză. Acum i-a fost înmânată medalia de bronz, în cadrul unei ceremonii speciale pe esplanada Casei Olimpice din București.

Reclamă

Vă mulțumesc că ați venit astăzi la această ceremonie. E un moment emoționant pentru mine. Auzindu-i pe campionii noștri de la Jocurile Olimpice, nu am realizat cât de grea este această medalie. Le mulțumesc tuturor celor care au adăugat puțin bronz. Rezultatul vine în urma multor ani de muncă. Mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut.

Rezolvarea cazului a fost posibilă datorită Federației, dar și Casei de Avocatură, nu au renunțat la noi. Au luptat pentru noi și luptă în continuare. Sper să continui să reprezint România la cel mai înalt nivel și să aduc cât mai multe medalii”, a spus Ana Maria Bărbosu, în cadrul evenimentului.

Octavian Morariu: „S-a făcut dreptate!”

Nu vreau să fiu laborios în ceea ce vreau să spun. Astăzi s-a întâmplat un singur lucru, s-a făcut dreptate. Mă bucur din suflet pentru Ana Maria. Mă bucur din suflet pentru gimnastica românească. Gimnastica românească a revenit la locul care i se cuvine. Bravo, Ana Maria! Ne-ai făcut o mare bucurie”, a declarat Octavian Morariu, membru al Comitetului Internaţional Olimpic pentru România.

Medalia de bronz i-a fost înmânată Anei Maria Bărbosu de către Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Premierul României, Marcel Ciolacu, a fost prezent şi el la eveniment. Premierul nu a oferit declaraţii. Imediat după scandalul declanşat de decizia arbitrilor de a admite contestaţia americancei Jordan Chiles, Marcel Ciolacu a decis să boicoteze festivitatea de încheiere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris, acolo unde fusese invitat.

În aceeaşi zi în care a primit medalia de bronz, Ana Maria Bărbosu a fost premiată şi cu o maşină de lux de Fundaţia Ţiriac. Şi Sabrina Voinea, care a obţinut aceeaşi notă ca şi Ana Maria Bărbosu în finala de la sol, a primit aceeaşi maşină de la Fundaţia Ţiriac.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:05

Antrenorul Parmei, categoric după remiza cu Fiorentina: „Este evident”. De ce i-a schimbat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă

8:34

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Darius Olaru: „O mare prostie, nu am văzut niciodată aşa ceva”

8:29

Mihai Stoica a răbufnit la finalul meciului FCSB – Poli Iaşi! Doi jucători l-au scos din sărite pe oficialul roş-albaştrilor

8:15

Ilie Dumitrescu a analizat schimbările făcute de Gigi Becali cu Poli Iaşi: „Nu i-a mai ieşit, eu aş fi mutat în altă zonă”

0:58

Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”

0:50

Florin Tănase a anunţat că putea pleca de la FCSB, la două zile după ce a semnat! Ce s-a întâmplat: „Am avut oferte!”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și