Închide meniul

Rivalul lui David Popovici, probleme înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris: „Mi s-au administrat patru injecţii cu cortizon”

Alex Masgras Publicat: 13 iunie 2024, 22:52

Reclamă
Rivalul lui David Popovici, probleme înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris: „Mi s-au administrat patru injecţii cu cortizon

Rivalul lui David Popovici, probleme înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris: "Mi s-au administrat patru injecţii cu cortizon"

Kyle Chalmers, la finalul unei curse / Profimedia

Kyle Chalmers, rivalul lui David Popovici, are probleme înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris. Australianul, care este campion olimpic la Rio, a obţinut calificarea la Paris în proba de 100 de metri liber, după ce a participat la concursul de selecţie al Australiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chalmers s-a impus în finala de la 100 de metri liber cu timpul de 47,75 secunde. Cu toate acestea, australianul a dezvăluit problemele cu care se confruntă de ani de zile şi care i-au dat bătăi de cap înaintea competiţiei de calificare de la Brisbane.

Rivalul lui David Popovici, probleme înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris: „Mi s-au administrat patru injecţii cu cortizon”

Kyle Chalmers suferă de o afecţiune degenerativă a coloanei, iar săptămâna trecută, înaintea competiţiei, a primit patru înjecţii cu cortizon pentru a scăpa de problema care îl deranjează de ani de zile:

„Am discuri herniate, este o problemă degenerativă a coloanei vertebrale. De-a lungul carierei mele a trebuit să fac zece injecții cu cortizon. Am început să am aceste supărări din 2018-2019. Corpul meu nu era obișnuit, astfel că a devenit rigid, iar atunci când am încercat să mă antrenez, m-am blocat.

Așa că am fost la fizioterapeuți și medici, iar cel mai bun lucru pe care l-am putut face a fost să mi se administreze patru injecții cu cortizon în partea inferioară a spatelui și să încerc să mă mișc din nou.

Reclamă
Reclamă 4

Am fost la fizioterapie înainte de curse, după curse. Am fost la fizio de patru ori pe zi de când sunt aici, încercând să slăbesc totul și să activez anumite părți ale corpului pentru a putea concura.

Știam că tot ce trebuia să fac era să înot două ture de bazin, nu e chiar atât de greu în marea schemă a lucrurilor”, a declarat Kyle Chalmers, citat de gsp.ro.

Obiectivul de mare campion pe care îl păstrează David Popovici

Obiectivul de mare campion pe care îl păstrează David Popovici este acela de a le insufla copiilor de toate vârstele pasiunea pentru înot şi pentru sport, în general.

Reclamă

„Este şi aceasta o experienţă dar, ca tot ce ţine de mine, pot controla doar ce stă în puterea mea. Nu mă încântă mediatizarea excesivă, nu îmi plac exagerările, pentru că nu mă caracterizează şi mă deranjează dezinformările.

Mi-ar plăcea să se vorbească despre sport şi rezultatele noastre, ale tuturor, despre antrenorii care ne sunt alături. Rămân un băiat care înoată repede şi care îşi doreşte să inspire oamenii să facă mişcare, să conştientizeze avantajele pe care le aduce sportul în viaţa fiecăruia şi să ajute copiii să capete încredere în ei, prin sport”, a spus David Popovici, citat de fanatik.ro.

David Popovici va participa la Campionatele Europene de înot de la Belgrad, transmise în AntenaPLAY, în perioada 17-23 iunie. David va participa la probele sale favorite, 100 şi 200 m liber.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:40

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și