Închide meniul

România s-a calificat dramatic în finala A la patru rame masculin, la Jocurile Olimpice 2024

Alex Masgras Publicat: 30 iulie 2024, 13:18 / Actualizat: 30 iulie 2024, 16:33

Reclamă
România s-a calificat dramatic în finala A la patru rame masculin, la Jocurile Olimpice 2024

România s-a calificat dramatic în finala A la patru rame masculin, la Jocurile Olimpice 2024

Echipajul de patru rame al României / Facebook COSR

România s-a calificat dramatic în finala A la patru rame masculin, la Jocurile Olimpice 2024. Echipajul format din Ştefan Berariu, Sergiu Bejan, Andrei Mândrilă şi Ciprian Tudosă a depăşit dramatic echipajul Franţei pe final de cursă şi s-a clasat pe locul 2, în spatele Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele două clasate au obţinut calificarea în finala A, iar canotajul bifează o nouă finală la Jocurile Olimpice 2024.

România s-a calificat dramatic în finala A la patru rame masculin, la Jocurile Olimpice 2024

Echipajul masculin de patru rame al României, compus din Ştefan Berariu, Sergiu Bejan, Andrei Mândrilă, Ciprian Tudosă, s-a calificat dramatic marţi în Finala A la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce s-a clasat pe locul secund în recalificări.

Canotorii români au reuşit să devanseze echipajul francez cu doar 07/100, după ce s-au aflat timp de mai bine de 1.000 de metri în spatele acestuia.

Tricolorii au fost cronometraţi în 5 min 53 sec 52/100, fiind devansaţi de Italia (5:52.65), în timp ce Franţa a încheiat pe trei (5:53.59). Doar primele două echipaje s-au calificat în Finala A, restul urmând să evolueze în Finala B, notează agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Finalele acestei probe vor avea loc pe 1 august, mai întâi Finala B (12:06), iar apoi Finala A (13:10).

Echipajul masculin de patru rame al României se alătură astfel celorlalte patru echipaje deja calificate în Finalele A la JO 2024: dublu vâsle masculin, dublu vâsle feminin, patru rame feminin şi opt plus unu feminin.

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în finala A la dublu vâsle, la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris!

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în finala A la dublu vâsle, la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris!

Reclamă

Campioane olimpice la Tokyo, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au terminat pe primul loc cursa din seria lor din semifinalele de la Jocurile Olimpice. Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au terminat cu timpul 6:51:41.

Româncele s-au clasat pe primul loc din seria lor a semifinalelor. Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş le-au devansat pe britanice şi pe norvegience, care s-au clasat pe locurile 2, respectiv 3.

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au avut al patrulea timp din faza semifinalelor.

Cursa româncelor a fost dramatică, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş fiind pe locul patru în seria lor din semifinale cu 350 de metri înainte de final.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:51

NEWS ALERTAncuţa Bodnar şi Simona Radiş, argint la dublu vâsle feminin! Performanţă spectaculoasă la Jocurile Olimpice 2024

12:20

LIVE TEXTAUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

12:03

Pan Zhanle, reacţie imediată după scandalul de dopaj din jurul echipei Chinei: „Din mai până în iulie am avut 21 de teste”

11:31

Cum a reacţionat Gigi Becali după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei! Sfat pentru FRF

11:13

„Ziceai că e Maradona, era peste tot!” Gigi Becali, impresionat de un jucător, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

11:08

Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat”

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și