Închide meniul

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 13 | Emoţii la canoe! Alina Rotaru-Kottman luptă în finală la săritura în lungime

Alex Masgras Publicat: 7 august 2024, 23:53

Reclamă
Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 13 | Emoţii la canoe! Alina Rotaru-Kottman luptă în finală la săritura în lungime

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 - ziua 13 | Emoţii la canoe! Alina Rotaru-Kottman luptă în finală la săritura în lungime

Alina Rotaru-Kottman, Ilie Sprînceană, Oleg Nuţă şi Andreea Beatrice Ana / Colaj Profimedia

Iată programul Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 din ziua 13 de concurs de la Paris. Sportivii români continuă probele din capitala Franţei, iar ziua de joi vine cu noi speranţe la medalii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 13 | Ilie Sprîncean şi Oleg Nuţă, în semifinale! Alina Rotaru-Kottman

Annaliese Drăgan intră în competiţie la gimnastică ritmică, la individual compus, în timp ce Andreea Beatrice Ana va evolua în recalificări la lupte, de la ora 12:00. În cazul în care se va impune, ea va lupta pentru medalia de bronz.

De la ora 12:30, Ilie Sprîncean şi Oleg Nuţă vor concura în semifinale la canoe-2 masculin 500 de metri. De la ora 21:00, Alina Rotaru-Kottman va concura în finala de la săritura în lungime.

Gimnastică ritmică

  • 11:00: Annaliese Drăgan – calificări (1) – individual compus
  • 16:00: Annaliese Drăgan – calificări (2) – individual compus

Lupte

  • 12:00: Andreea Beatrice Ana – recalificări – 53 kg feminin
  • 21:50: Andreea Beatrice Ana – meciul pentru bronz – 53 kg feminin (dacă se califică)

Kaiac-canoe

  • 12:30: Ilie Sprîncean şi Oleg Nuţă – semifinale – canoe-2 masculin 500m
  • 14:20: Ilie Sprîncean şi Oleg Nuţă – finale – canoe-2 masculin 500m

Atletism

  • 21:00: Alina Rotaru-Kottman – finala – săritura în lungime

Mihaela Cambei, medalie de argint în proba de haltere! România a ajuns la 8 medalii la Jocurile Olimpice de la Paris!

Mihaela Cambei a obţinut o medalie de argint în proba de haltere, 49 kg, de la Jocurile Olimpice! Mihaela Cambei a ridicat 93 de kg la smuls, clasându-se pe primul loc, şi 112 kg la aruncat! La total, Mihaela Cambei a avut 205 kg. Ea s-a clasat dramatic pe 2. Chinezoaica Hou Zhihui a ridicat 117 kg la aruncat şi a obţinut un total de 206 kg. Astfel, chinezoaica şi-a păstrat titlul olimpic de la Tokyo.

Reclamă
Reclamă 4

În vârstă de 21 de ani, Mihaela Cambei este la prima participare la Jocurile Olimpice. Cambei a fost însă declarată, în 2023, cea mai bună halterofilă din Europa.

Chinezoaica Hou Zhihui a trebuit să îşi bată propriul record olimpic pentru a o întrece pe românca noastră fantastică, Mihaela Cambei! Aurul s-a jucat la ultima ridicare a chinezoaicei. Ea a ridicat 117 kg la aruncat, doborându-şi precedentul record olimpic. Hou Zhihui era campioana olimpică en-titre, ia cucerind aurul şi la Tokyo.

Reclamă

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:50

Ce a scris site-ul oficial al Jocurilor Olimpice despre Mihaela Cambei, după ce românca a devenit vicecampioană olimpică!

23:36

Mihaela Cambei, prima reacţie după ce a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice 2024: „Am zis ori la bal, ori la spital”

23:26

Reacţia COSR după ce Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere şi a adus a opta medalie pentru România la Jocurile Olimpice!

23:20

Povestea uriaşă a Mihaelei Cambei: a prins putere de mică, în gospodăria de la ţară! Acum şi-a împlinit marele vis

23:02

Cine e Mihaela Valentina Cambei, halterofila de argint a României! Românca a devenit vicecampioană olimpică la 21 de ani

22:45

Mihaela Cambei, medalie de argint în proba de haltere! România a ajuns la 8 medalii la Jocurile Olimpice de la Paris!

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 5 „Istvan Kovacs a făcut-o din nou!” Jose Mourinho, exasperat de arbitrul român. Ce s-a întâmplat după numai 10 minute 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și