Închide meniul

Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 14 | Cătălin Chirilă și Loredana Toma luptă pentru medalii! Emoții și la lupte

Alex Ioniță Publicat: 8 august 2024, 22:17

Reclamă
Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 14 | Cătălin Chirilă și Loredana Toma luptă pentru medalii! Emoții și la lupte

Team Romania la Jocurile Olimpice - ziua 14

Colaj cu Team Romania, ziua 14 / Profimedia și Hepta

Iată programul Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 din ziua 14 de concurs de la Paris. Sportivii români continuă probele din capitala Franţei, iar ziua de vineri vine cu noi speranţe la medalii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 14

Până în momentul de față, delegația României a obținut 8 medalii la Jocurile Olimpice de la Paris. Este vorba despre 3 medalii de aur, 4 de argint și 1 de bronz.

Ziua de vineri vine cu noi speranțe la medalii. Cătălin Chirilă concurează în semifinale, la proba de canoe sprint. De asemenea, Loredana Popa luptă pentru medalii în finala categoriei de 71kg feminin, a probei de haltere.

Tot vineri se va lupta și Kriszta Incze, în optimile probei de lupte libere, categoria 62kg feminin.

Iată programul complet al Team Romania, din ziua 14 a Jocurilor Olimpice de la Paris:

Reclamă
Reclamă 4

Canoe Sprint

Lupte (62kg feminin)

Haltere (71kg feminin)

Cătălin Chirilă a stabilit un record olimpic încă din serii la canoe-1, 1000 m

Cătălin Chirilă a stabilit un record olimpic încă din serii la canoe-1, 1000 m. Românul a făcut senzaţie şi s-a calificat direct în semifinale.

Cătălin Chirilă a avut startul perfect şi continuă lupta pentru medalii. S-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de canoe simplu 1000 m la Jocurile Olimpice de la Paris, stabilind şi un record olimpic.

Chirilă a concurat în seria a treia şi a fost cronometrat cu timpul 3:44.75, terminând primul în serie, detaşat, stabilind recordul olimpic al probei. Pe locul doi s-a clasat francezul Adrien Bart, cu timpul 3:46.93.

Reclamă

Vechea performanţă olimpică aparţinea spaniolului David Cal şi fusese stabilită în 2004, la Atena – 3 min 46 sec 20/100.

Primii doi s-au calificat în semifinale, iar restul merg în sferturile de finală. Cătălin Chirilă a înregistrat cel mai bun timp din toate seriile de calificare!

Sferturile de finală au avut loc tot miercuri, de la ora 15.40.

Semifinalele sunt programate vineri, la ora 12.30, iar finala va avea loc tot vineri, de la ora 14.40, anunţă news.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:48

Gigi Becali, veste uriaşă pentru patru jucători de la FCSB. Hotărârea luată de patronul campioanei: „Este foarte entuziast!”

23:16

„Nu vreau să par impertinent” Florin Maxim, discurs surprinzător după Corvinul – Astana 1-2: „Mergem în Kazahstan să câștigăm!”

22:49

Corvinul – Astana 1-2! Dezastru pentru echipa lui Florin Maxim! Kazahii au revenit de la 0-1 și sunt favoriți la calificare

22:30

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 13 | Alina Rotaru-Kottmann, pe locul al 7-lea în finală la săritura în lungime

22:28

„Sportul românesc nu a murit!” Elisabeta Lipă, încântată de performanţele obţinute de tricolori la Jocurile Olimpice 2024

22:21

Letsile Tebogo a câştigat proba de 200 metri şi a intrat direct în istorie, la Jocurile Olimpice. Noah Lyles, bronz cu Covid

1 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 2 FotoFiica de 18 ani a lui Adi Mutu, apariţie rară în România: „100% Consuelo”. Adriana este febleţea „Briliantului” 3 Ce au putut spune englezii după argintul uriaş cucerit de Mihaela Cambei la Jocurile Olimpice 2024, pentru Team Romania 4 Pe ce loc a ajuns România în clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice după argintul obţinut de Mihaela Cambei la haltere! 5 Cum l-a numit Pan Zhanle pe David Popovici atunci când nu era filmat de camerele TV! 6 UPDATEOleg Nuţă şi Ilie Sprîncean au câştigat finala B de la canoe dublu 500 metri! Românii s-au clasat pe 9 în proba de la JO 2024!
Citește și