Închide meniul

"Legende" cu Dan Negru! Ilie Năstase, amintiri savuroase despre întâlnirea cu Muhammad Ali. "Tu eşti ăla cu gura mare din tenis?"

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 21:00

"Legende" cu Dan Negru! Ilie Năstase, amintiri savuroase despre întâlnirea cu Muhammad Ali. "Tu eşti ăla cu gura mare din tenis?"

Ilie Năstase, invitat la "Legendele" cu Dan Negru

  • Ilie Năstase, oprit de fostul campion mondial
  • Ce i-a transmis Muhammad Ali

Năstase s-a întâlnit cu Muhammad Ali într-un hotel din Las Vegas. Fostul campion mondial din ring s-a amuzat cu jucătorul de tenis din România şi a cerut să facă o poză cu el. Atunci, "Nasty" a avut o şansă unică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, dezvăluiri despre întâlnirea cu Muhammad Ali

"Poza cu Muhammad Ali este poza mea preferată şi să-ţi spun cum s-a întâmplat. Eram în Las Vegas, la turneul de la Las Vegas, şi pe timpul ăla el încă mai boxa şi îi făceau un film, filmul se numea "The Greatest". Ca să ajungi în cameră la tine trebuia să treci prin holul hotelului care era plin de aparate d-astea, de jocuri de noroc. 

El filma la o masă de Black Jack. Când m-a văzut, a început să strige după mine "Băi, ăla cu gura mare! Tu eşti ăla cu gura mare din tenis?". Eu am rămas blocat. M-am întors în spate, am crezut că vorbeşte cu altu. Cu mine vorbea. Îmi zice "ia vino-ncoace!". M-am dus acolo. Eram cu rachetele după mine. Mă duceam în cameră să mă schimb. Îmi zice: "Stai aşa să pună pe după tine, pe după gât". Zice "oi fi tu gură mare, dar eu sunt mai frumos ca tine". 

Reclamă

Am făcut poza şi după aia m-am întâlnit cu el la Los Angeles, într-un club de noapte. El era la bar, cu faţa la bar. Eu am venit pe la spate şi l-am apucat aşa de mâini, încât să nu poată să se întoarcă, şi el cică "mă, tu eşti homosexual, mă? Mă care mă ţii acolo?". Când m-a văzut cică "hai să facem încă o poză". Mi-a luat pumnul, zice "dă pumnul aici", şi pune pumnul meu la gură la el şi pune pumnul lui la gură la mine. Zice "Ilie, vezi tu asta? Pumnul tău aicea? Ilie, pumnul tău ajuns aici doar pentru că am vrut eu să-l pui aici. Proştii ăştialalţi nu ajung aici". Era foarte simpatic şi n-aveai ce să-i spui", a declarat Ilie Năstase.

Legendele vor fi disponibile în fiecare luni pe Antena Play, https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru. De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep