Închide meniul

America Express își menține supremația în topul audiențelor. Joc de amuletă unic în istoria reality show-ului. Ce urmează

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2023, 13:30 / Actualizat: 16 noiembrie 2023, 20:04

America Express își menține supremația în topul audiențelor. Joc de amuletă unic în istoria reality show-ului. Ce urmează

America Express își menține supremația în topul audiențelor

Trei echipe se vor întrece la un super joc pentru amuletă în ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

America Express își menține supremația în topul audiențelor. Ieri seară, la America Express, Aris și Alexia Eram au câștigat imunitatea mare a celei de-a patra etape, iar alte trei echipe s-au bucurat, în cursa următoare, de calificarea la amuletă: Giulia și Vlad Huidu, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, dar și Romică și Cătălin Țociu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ei sunt concurenții care se vor înfrunta în această seară într-un joc de amuletă unic în istoria reality show-ului. Urmează o întrecere epuizantă, desfășurată într-un loc simbolic pentru competiția de pe Drumul Soarelui: este vorba despre Templul Soarelui din Mijlocul Lumii.

America Express își menține supremația în topul audiențelor. Emisiunea America Express sezonul 6 a fost lider de audiență cu ediția 17, din 13 noiembrie 2023

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:30 – 00:07, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 7.1 puncte de rating și o cotă de piață de 25.7%, în timp ce următorul clasat înregistra 5.5 puncte de rating și o cotă de piață de 20.1%. Pe același segment comercial, pe intersecția cu serialul Clanul, Antena 1 a înregistrat 7.9 puncte de rating și 25 cotă de piață, iar următorul clasat a obținut 6.9 puncte de rating și 21.8% cotă de piață.Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 6.4 puncte de rating și 19.1% cotă de piață, ocupantul locului 2 înregistrând 5.4 puncte de rating și 15.9% cotă de piață.

La nivel national, America Express a fost lider de audiență cu 6.1 puncte de rating și o cotă de piață de 18.3%, în timp ce postul de pe locul doi obținea 5.9 puncte de rating și 17.6% cotă de piață. În minutul de aur 20:50, emisiunea a fost urmărită de peste 1,4 milioane de telespectatori.

Ediția de ieri seară America Express a adus victoria echipei Aris și Alexia Eram în lupta pentru imunitatea mare a etapei. Tot ieri, s-au bucurat de calificarea la amuletă Giulia și Vlad Huidu, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, dar și Romică și Cătălin Țociu, după o cursă încheiată chiar în fața monumentului care marchează Mijlocul Lumii din Ecuador. Acestea sunt echipele care se vor înfrunta diseară într-un joc de amuletă ce le va testa rezistența fizică.

Reclamă

Echipele care se vor înfrunta într-un joc de amuletă

Întrecerea se va desfășura tot pe latitudinea zero, într-un loc magnific, încărcat de energia zeităților solare la care s-au închinat de secole indigenii din Ecuador: Templul Soarelui din Mijlocul Lumii. Spațiul este creat de un apreciat artist ecuadorian, Ortega Maila, cunoscut pentru sculpturile sale, dar și pentu faptul că pictează direct cu mâinile. În calmul și liniștea care domnesc printre operele de artă se va da o luptă crâncenă, care-i va împinge pe concurenți să-și depășească limitele, întrucât jocul va cere efort fizic intens la peste 3000 de metri altitudine.

Eu nu prea fac sport și am o mare teamă că n-o să duc până la capăt proba. Îmi voi folosi și ultima picătură de forță ca să nu mă las, pentru că trebuie să alergăm foarte mult în acest joc”, a declarat Iuliana Pepene. ”Când am văzut ce înseamnă acest joc, am zis: «e grav»”, a comentat Romică Țociu.

Tot în ediția din această seară începe cursa pentru cea de-a doua imunitate a etapei, cu o serie de probe pentru care concurenții se vor transforma în cowboy la o hacienda ecuadoriană. Aruncatul cu lasoul se va dovedi una dintre cele mai dificile probe, dar și restul misiunilor le va îngreuna drumul spre linia de sosire, unde recompensa imunității este singura care le poate garanta trecerea în următoarea etapă. Cine va obține amuleta, dar și ce echipă se va bucura de cazarea la hotel sub scutul suprem al imunității telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și