Închide meniul

Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2024, 12:30 / Actualizat: 4 mai 2024, 20:25

Reclamă
Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară

Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară

Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară

Chefi la cuțite, lider de audiență! Bucurie mare pentru tabăra tunicilor galbene în ediția de aseară Chefi la cuțite: concurenții lui Chef Alexandru Sautner au obținut prima victorie în battle-urile sezonului 13, după o întrecere în care echipele au avut de pregătit câte un preparat la fiecare 13 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Difuzată de Antena 1 în intervalul orar 20:30 – 24:02, ediția de ieri seară Chefi la cuțite s-a impus ca lider de audiență la nivelul publicului comercial, înregistrând 4.9 puncte de rating și 18.6% cotă de piață. În minutul de aur 22:04, 1 milion de telespectatori au urmarit la Antena 1 așteptarea tensionată a farfuriilor pe banda care aduce verdictele battle-urilor.

Chefi la cuțite, lider de audiență

Ieri seară, Chef Ștefan Popescu a fost foarte implicat în ringul culinar. După ce a jurizat întrecerea clătitelor, câștigată de echipa lui Chef Richard Abou Zaki, Chef Popescu a lansat una dintre amuletele din arsenalul său, care i-a permis să conducă, alături de unul dintre Chefi, o echipă.

Alegerea sa a fost tabăra tunicilor galbene, astfel că Chef Popescu s-a implicat activ în battle, ghidându-i pe competitori împreună cu Chef Sautner și savurând apoi din plin victoria alături de el. Tot aseară, Chef Popescu și-a folosit și cea de-a doua amuletă, una extrem de prețioasă, care i-a dat puterea de a salva un concurent aflat în postura de a fi eliminat.

Ieri, la proba individuală, cea mai slabă farfurie i-a aparținut lui Varză, concurentul lui Chef Orlando Zaharia, care risca astfel să rămână cu doar patru oameni pentru battle-urile următoare. Amuleta lui Chef Popescu l-a salvat, însă, pe Varză, care a rămas alături de colegii săi în tunici verzi. Confruntările culinare pline de surprize continuă la Antena 1 săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri de la 20:30.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și