Închide meniul

Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor. Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu vor juriza cel de-al XV-lea sezon

Antena Sport Publicat: 3 august 2023, 12:37

Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor. Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu vor juriza cel de-al XV-lea sezon

Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor

Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor / Antena 1

Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor, în cel de-al XV-lea sezon al show-ului de comedie de la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, acesta va porni în căutarea celui mai amuzant concurent, într-un sezon care se anunţă a fi unul cu totul neaşteptat.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor, care va începe în curând la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la noile gazde, la concurenți, invitați și momente speciale show-ul va reveni cu o formulă spectaculoasă, plină de surprize. Cele mai amuzante momente vor putea fi urmărite pe pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu vor juriza cel de-al XV-lea sezon iUmor la Antena 1

De la noile gazde, la concurenți, invitați și momente speciale, show-ul va reveni cu o formulă care se anunţă spectaculoasă, plină de surprize, în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

„Am primit cu mare bucurie propunerea de a face parte din juriul emisiunii iUmor, în sezonul cu numărul 15, şi aş putea spune că e un vis împlinit. Trebuie să recunosc că sunt foarte emoţionat, deşi ştiu că mă voi integra destul de uşor. Am o relaţie foarte bună cu toţi juraţii şi cu toată echipa de la iUmor, având în vedere faptul că am fost de foarte multe ori invitat special în cadrul emisiunii şi cu majoritatea de acolo sunt prieten. Nu vreau să îmi fac prea multe scenarii, vreau să iau totul pas cu pas şi să mă bucur de spectacolul de pe scenă şi nu numai! Ah, şi abia aştept să mănânc din mâncarea Deliei 😊”, dezvăluie Cosmin Natanticu.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul filmărilor noului sezon, care aduce în rolurile de prezentatori un duo consacrat: Emi și Cuza vor fi alături de concurenți în culisele show-ului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
23:33 Jucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și