Închide meniul

Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicată excelenței

Dan Roșu Publicat: 23 aprilie 2024, 11:32 / Actualizat: 23 aprilie 2024, 15:37

Comentarii
Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicată excelenței

Chefi la cuţite - Antena 1

Cea de-a 17-a ediție a galei dedicate excelenței în arta gastronomică a premiat tinerele talente în domeniul culinar cu vârste sub 40 de ani, Chef Richard Abou Zaki obținând cea mai importantă distincție a anului alături de Pierpaolo Ferracuti, Chef-ul împreună cu care a înființat restaurantul Retroscena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, a fost desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicată excelenței în gastronomie

Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicată excelenței

„Sunt foarte fericit, mândru și recunoscător pentru acest premiu care vine după patru ani în care eu și Pierpaolo am investit energie și creativitate în ceea ce am reușit să construim la Retroscena.

M-am implicat cu totul în acest proiect, dar nu-mi vine să cred că am trăit acest moment incredibil la doar patru ani de la deschiderea restaurantului și că distincția a venit în cadrul unui eveniment atât de important cum este Identità Golose.

Sunt extraordinar de emoționat și le mulțumesc tuturor celor din echipa noastră, care muncesc alături de noi cu pasiune pentru a păstra cel mai înalt nivel în acest domeniu”, a declarat juratul Chefi la cuțite, Chef Abou Zaki, citat de a1.ro.

Reclamă
Reclamă

Din juriul evenimentului de la Milano au făcut parte critici culinari foarte cunoscuți și proprietari de restaurante cu trei stele Michelin. Gala a culminat cu o cină exclusivistă, desfășurată la Centrul Internațional Identità Golose, pentru care marii câștigători și-au arătat încă o dată măiestria cu preparate spectaculoase.

Premiul obținut ieri se adaugă impresionantului palmares al lui Chef Richard, care a primit o stea Michelin pentru restaurantul Retroscena la numai opt luni de la inaugurare și a fost distins cu premiul ”Inovația anului” în urmă cu două luni, în cadrul galei Identità Golose pentru Pizzerii și Signature Cocktail Baruri.

 

Reclamă
Înapoi la Homepage
Reclamă

Crezi că ar trebui ca Mircea Lucescu să fie pe banca naţionalei şi la baraj?
Loading ... Loading ...
Citește și:
20:19
Bogdan Stelea l-a pus la zid pe Ianis Hagi: “Nimic”. L-a dat exemplu pe Gică Hagi: “Nu suporta”
20:18
„Prima dată în situația asta”. Daniel Pancu a dat cărțile pe față după ce a preluat-o pe CFR Cluj: „Complicat”
19:54
Giovanni Becali îl vrea selecționer pe Ladislau Boloni, după barajul de World Cup 2026: „Dacă-i vine ofertă, cred că acceptă”
19:39
Victor Piţurcă e convins că România se poate califica la World Cup 2026: “Eu am bătut echipe mai bune”
19:19
Gică Hagi, cuvinte uriașe despre Ladislau Boloni. Motivul pentru care i-a mulțumit public: „Chestiune de inspirație”
18:55
Ladislau Boloni, după ce a fost întrebat de revenirea la naţională: “Punem boii în spatele căruţei?”. Mesaj pentru Lucescu
1 EXCLUSIVAcuze fără precedent la adresa Cristinei Neagu. Atacul handbalistei care ne-a adus Liga Campionilor 2 Afacerea în care Dan Petrescu a investit averea strânsă din fotbal. Cum a ajuns “Bursucul” la fel de bogat ca Hagi 3 Lotul ales de Mircea Lucescu pentru România – San Marino. Trei jucători, OUT 4 VIDEORomânia – San Marino 7-1. Tricolorii i-au “distrus” pe amatori după ce oaspeţii au deschis scorul 5 UPDATEFlorin Cernat, cale liberă spre FCSB. FC Voluntari a anunţat plecarea sa de la echipă 6 Sabrina Voinea, abuzată verbal de mama ei! Imagini teribile din sala de gimnastică: “Mami, nu mai pot!”
Citește și