Închide meniul

Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicată excelenței

Dan Roșu Publicat: 23 aprilie 2024, 11:32 / Actualizat: 23 aprilie 2024, 15:37

Comentarii
Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicată excelenței

Chefi la cuţite - Antena 1

Cea de-a 17-a ediție a galei dedicate excelenței în arta gastronomică a premiat tinerele talente în domeniul culinar cu vârste sub 40 de ani, Chef Richard Abou Zaki obținând cea mai importantă distincție a anului alături de Pierpaolo Ferracuti, Chef-ul împreună cu care a înființat restaurantul Retroscena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, a fost desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicată excelenței în gastronomie

Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicată excelenței

„Sunt foarte fericit, mândru și recunoscător pentru acest premiu care vine după patru ani în care eu și Pierpaolo am investit energie și creativitate în ceea ce am reușit să construim la Retroscena.

M-am implicat cu totul în acest proiect, dar nu-mi vine să cred că am trăit acest moment incredibil la doar patru ani de la deschiderea restaurantului și că distincția a venit în cadrul unui eveniment atât de important cum este Identità Golose.

Sunt extraordinar de emoționat și le mulțumesc tuturor celor din echipa noastră, care muncesc alături de noi cu pasiune pentru a păstra cel mai înalt nivel în acest domeniu”, a declarat juratul Chefi la cuțite, Chef Abou Zaki, citat de a1.ro.

Reclamă
Reclamă

Din juriul evenimentului de la Milano au făcut parte critici culinari foarte cunoscuți și proprietari de restaurante cu trei stele Michelin. Gala a culminat cu o cină exclusivistă, desfășurată la Centrul Internațional Identità Golose, pentru care marii câștigători și-au arătat încă o dată măiestria cu preparate spectaculoase.

Premiul obținut ieri se adaugă impresionantului palmares al lui Chef Richard, care a primit o stea Michelin pentru restaurantul Retroscena la numai opt luni de la inaugurare și a fost distins cu premiul ”Inovația anului” în urmă cu două luni, în cadrul galei Identità Golose pentru Pizzerii și Signature Cocktail Baruri.

 

Reclamă
Înapoi la Homepage
Reclamă

Ce va face FCSB la primul meci european al sezonului, cu Inter Club d'Escaldes?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
Reclamă
11:24
Antrenorul lui Inter d’Escaldes ştie că are şanse minime să o bată pe FCSB: “Cel mai dificil adversar”
11:04
Avertisment pentru Mircea Lucescu! Probleme pentru tricolorii din străinătate: Situaţie ingrată pentru Drăguşin
10:53
Universitatea Craiova speră la titlu în primul sezon după plecarea lui Mitriţă: “Calculele, simple şi logice”
10:30
Anunţul specialiştilor înaintea debutului european al FCSB! Disputa cu Inter d’Escaldes, pe Antena 1
10:11
Luis Enrique n-a vrut să audă de Mbappe înainte de meciul cu Real Madrid. Cum a prefaţat partida de la CMC
10:06
Verdict despre noul transfer al celor de la Rapid! Ce spune Mihai Stoica despre Antoine Baroan: “Nivelul, foarte slab”
1 EXCLUSIVCum arată echipa de start a FCSB-ului la duelul cu Inter Club d’Escaldes, din Liga Campionilor! 2 Gigi Becali a tăiat bugetul academiei FCSB: “La revedere! N-am nevoie de 50 de lei de la părinţi” 3 Daniel Pancu i-a făcut praf pe tricolorii U21: “Să-i ferească Dumnezeu să-i mai prind la vreo echipă” 4 Suma uriaşă pe care a plătit-o Universitatea Craiova pentru Al-Hamlawi! Ce salariu va avea palestinianul 5 Transferul de la Universitatea Craiova care l-a dat pe spate pe Mihai Rotaru: “Unul dintre marile câştiguri” 6 Gigi Becali, mesaj direct pentru Adrian Mititelu! Ce spune despre transferurile lui Juan Bauza şi Blănuţă
Citește și