Închide meniul

Arbitrul delegat la România – Finlanda, o veche cunoștință a „tricolorilor”! Confruntarea din Giuleşti e sâmbătă, 11 iunie, de la 21:45, în direct la Antena 1

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2022, 15:51

Arbitrul delegat la România – Finlanda, o veche cunoștință a „tricolorilor! Confruntarea din Giuleşti e sâmbătă, 11 iunie, de la 21:45, în direct la Antena 1

Edi Iordănescu le dă indicaţii tricolorilor

Edi Iordănescu le dă indicaţii tricolorilor / frf.ro

Arbitrul delegat la România – Finlanda este o veche cunoștință a „tricolorilor”. Harald Lechner va sta la centru în al treilea meci al „tricolorilor” din UEFA Nations League. În vârstă de 39 de ani, „centralul” a mai arbitrat trei meciuri ale echipelor româneşti: CFR Cluj, România U21 şi România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Finlanda se joacă sâmbătă, pe 11 iunie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Harald Lechner va arbitra România – Finlanda

„Meciul de mâine seară va fi condus la centru de Harald Lechner din Austria. Acesta are 39 de ani, este arbitru FIFA din 2010 și a mai arbitrat trei meciuri ale echipelor românești: CFR Cluj – AS Roma 0-2, în 2020, România U21 – Germania U21 2-2, în 2013, și amicalul România – Macedonia 0-1, în 2010.

Lechner va fi ajutat de conaționalii săi Maximilian Kolbitsch și Andreas Staudinger, arbitrii asistenți. Cel de-al patrulea oficial este Josef Spurny, tot din Austria. De asemenea, partida va fi prima cu sistemul VAR pe noul stadion din Giulești. În camera VAR se vor afla germanii Christian Dingert și Riem Hussein”, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

România – Finlanda, SOLD OUT

România – Finlanda e sold out! Echipa naţională va fi susţinută de aproape 14.000 de spectatori la duelul cu nordicii din Giuleşti. „Tricolorii” sunt obligaţi să câştige confruntarea, după ce au pierdut meciurile cu Muntenegru, scor 0-2, şi Bosnia şi Herţegovina, 0-1.

Reclamă

„Jucăm cu stadionul plin! Pentru meciul cu Finlanda, programat sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21:45, nu mai sunt bilete disponibile. Ultimele tichete au fost achiziționate în această dimineață.

În schimb, pentru partida cu Muntenegru, care se va desfășura marți, 14 iunie, suporterii își mai pot procura bilete. Mai sunt disponibile aproximativ 1.800 de tichete de intrare!”, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

„Doresc să felicit pe toată lumea care a fost implicată în aceste momente de care toţi ne-am bucurat. Trebuie să ne mobilizăm total, vom juca pe Giuleşti, un stadion cu tradiţie. Sperăm că în viitor putem să atingem cote importante şi performanţe. Un rezultat pozitiv poate întoarce totul în favoare noastră. Cred că a fost şi multă neşansă. Cred că în 3 din cele 4 meciuri meritam cel puţin un egal. În meciul din Muntenegru nu meritam nimic mai mult, trebuie să fie o lecţie pentru noi toţi”, a transmis Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
  • Harald Lechner va arbitra România – Finlanda
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, 11 iunie, de la 21.45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și