Închide meniul
EXCLUSIV

Constantin Budescu îl vrea pe Nicolae Stanciu la echipa națională! Sfat prețios pentru Edi Iordănescu. Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 mai 2022, 18:50 / Actualizat: 26 mai 2022, 11:51

Constantin Budescu îl vrea pe Nicolae Stanciu la echipa națională! Sfat prețios pentru Edi Iordănescu. Hai, România! În fiecare zi

Constantin Budescu, strigăt de revoltă

Constantin Budescu, într-un interviu pentru Antena Sport / as.ro

Constantin Budescu crede că Nicolae Stanciu nu poate lipsi de la echipa națională și l-a îndemnat pe selecționerul Edi Iordănescu să-l convoace la acțiunile următoare ale tricolorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu încă nu a bifat încă nicio prezenţă în tricoul noii sale echipe, Wuhan Three Towns. Campionatul din China nu a început încă

Constantin Budescu îl îndeamnă pe Edi Iordănescu să-l cheme pe Nicolae Stanciu la echipa națională

Budescu crede că Stanciu poate veni din China la națională. „Budi” e de părere că fostul star de la FCSB și Vaslui e printre cei mai buni jucători români ai momentului.

„Este destul de greu, dar nu cred că e imposibil să vii de acolo. Faci în jur de 15-16 ore cu totul. Îți revii in 2-3 zile. Îți revii. Poate nu prinzi primul meci, dar următoarele le prinzi sigur.

Eu zic că poate fi chemat. De ce nu? Stanciu a fost printre cei mai buni jucători în ultima perioadă și trebuie chemat la echipa națională”, a spus Constantin Budescu, în exclusivitate pentru www.as.ro.

Reclamă

Stanciu a semnat pe trei ani cu Wuhan, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Slavia Praga a primit 4 milioane de euro în schimbul românului.

54 de meciuri a adunat Nicolae Stanciu pentru echipa națională, reușind să-și treacă în cont 11 goluri.

Edi Iordănescu s-a hotărât în privința convocărilor veteranilor

Potrivit fanatik.ro, Edi Iordănescu a decis să nu mai cheme în lotul României jucători trecuți de 36 de ani. Tamași și Săpunaru, ambii în vârstă de 38 de ani, nu mai intră în planurile selecționerului, în ciuda prestațiilor bune din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care Edi ar fi luat această decizie e faptul că nu știe dacă România ar putea conta pe serviciile veteranilor și în viitorul apropiat, în preliminariile pentru Euro 2024.

De asemenea, o parte din strategia lui Edi Iordănescu e întinerirea lotului. Fiul lui Anghel Iordănescu vrea să dea mai mult credit jucătorilor de perspectivă.

România va disputa patru partide oficiale în luna iunie, toate în cadrul competiției care ne poate asigura locul în barajul pentru EURO 2024.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și