Închide meniul

Ionuț Nedelcearu nici nu vrea să audă de retragerea de la națională: „Iubesc echipa!”. Mesajul transmis înainte de Bosnia – România (21:45, Antena 1)

Cosmin Cioboată Publicat: 7 iunie 2022, 15:21

Reclamă
Ionuț Nedelcearu nici nu vrea să audă de retragerea de la națională: „Iubesc echipa!. Mesajul transmis înainte de Bosnia – România (21:45, Antena 1)

Ionuț Nedelcearu poate ajunge în Polonia

Ionuț Nedelcearu, la naționala României / Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via Hepta

Ionuț Nedelcearu nici nu vrea să audă de retragerea de la națională. Fundașul de la Crotone, dorit de Gigi Becali la FCSB, a avut un mesaj superb referitor la prima reprezentativă, spunând că va pune umărul de fiecare dată când va avea ocazia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nedelcearu n-a fost convocat de Edi Iordănescu la acțiunea din luna iunie, din Nations League. Totuși, fundașul de 26 de ani nu este supărat și spune că va munci în continuare ca să revină sub „tricolor”.

Ionuț Nedelcearu nici nu vrea să audă de retragerea de la națională

Fostul jucător de la Dinamo nu vrea să le urmeze exemplul lui Ciprian Tătărușanu și Alin Toșca, care s-au retras recent de la națională. Nedelcearu spune că, dacă ar fi după el, „nu m-aș retrage niciodată”.

„Nu, nu m-aș retrage niciodată, fiindcă iubesc echipa națională și chiar dacă nu o să pot ajuta atât de mult pe cât îmi doresc, voi lupta în continuare să fiu mai bun, să o pot ajuta pe viitor. Chiar dacă nu voi fi chemat, cum nu sunt acum, suporter voi rămâne toată viața.

Cei care se retrag știu mai bine, probabil simt că nu mai pot ajuta echipa națională, cât timp te retragi înseamnă că simți că nu mai poți ajuta!”, a spus Ionuț Nedelcearu, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Ionuț Nedelcearu a adunat 21 de selecții la națională, reușind să înscrie și două goluri. Anterior, fundașul bifase 18 apariții pentru reprezentativa U21.

Nedelcearu, cu sufletul alături de naționala României: „Cred că vom face 7 puncte în următoarele 3 meciuri”

Chiar dacă naționala României a pierdut primul meci din grupa de Nations League, scor 0-2, cu Muntenegru, Nedelcearu rămâne optimist în ceea ce privește următoarele 3 partide.

Fundașul lui Crotone se bucură că „tricolorii” vor juca pe Giulești meciul cu Finlanda, de pe 11 iunie (21.45, Antena 1). Nedelcearu speră la cel puțin 7 puncte din următoarele 3 dueluri.

Reclamă

„Mă bucur că naționala revine în Giulești, atâta timp cât avem stadioane noi, echipele naționale trebuie să joace peste tot, să meargă prin toată țara, suporterii naționalei nu sunt doar la București. Eu cred că vom face 7 puncte, cu siguranță, poate chiar 9.

Mai sunt 5 meciuri de jucat, am pierdut primul meci, nu s-a întâmplat nimic. Nici Serbia nu a câștigat, dar după aceea a bătut. E doar un meci, se întâmplă. Important e ce reacție avem”, a mai declarat fundașul român.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29 6 iul.

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18 6 iul.

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și