Închide meniul

Răzvan Marin şi Marius Ştefănescu, ocazii uriaşe în România – Muntenegru. Jucătorul de la Sepsi, ratare incredibilă din câţiva metri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2022, 22:50

Răzvan Marin şi Marius Ştefănescu, ocazii uriaşe în România – Muntenegru. Jucătorul de la Sepsi, ratare incredibilă din câţiva metri

Răzvan Marin şi Marius Ştefănescu, ocazii uriaşe în România - Muntenegru

Ocazii uriaşe pentru naţionala lui Edi Iordănescu | Captură Prima TV

  • Răzvan Marin şi Marius Ştefănescu, ocazii uriaşe în România – Muntenegru
  • România caută revanşa cu Muntenegru

Răzvan Marin şi Marius Ştefănescu, ocazii uriaşe în România – Muntenegru, chiar în prelungirile primei reprize. Muntenegru a deschis scorul în minutul 52, prin Mugosa, însă naţionala lui Edi Iordănescu putea egala chiar înainte de pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România caută revanşa în faţa celor din Muntenegru, pe stadionul Giuleşti. Planurile lui Edi Iordănescu au fost date peste cap de Mugosa.

Răzvan Marin şi Marius Ştefănescu, ocazii uriaşe în România – Muntenegru

Chiar dacă s-a văzut condusă la pauză, naţionala lui Edi Iordănescu putea intra cu un rezultat de egalitate la pauză. Şutul lui Răzvan Marin a fost deviat în bara transversală Mijatovic. Mingea a ajuns la Ştefănescu care, din doar câţiva metri, a trimis cu capul în braţele portarului naţionalei Muntenegrului.

Reclamă

Marius Ștefănescu, marea surpriză a lui Edi Iordănescu în România – Muntenegru!

Marius Ștefănescu a fost marea surpriză a lui Edi Iordănescu pentru România – Muntenegru! „Tricolorii” caută revanşa, după au pierdut fără drept de apel în deplasarea din tur, 0-2, fără să-și creeze ocazii la poarta adversă. Selecţionerul a pregătit surprize uriaşe pentru duel: Marius Ștefănescu, fotbalistul lui Sepsi, este titular în premieră!

Edi Iordănescu caută revanşa în faţa adversarilor din Muntenegru. România are trei puncte şi s-a apropiat la doar două puncte de liderul Bosnia, care a remizat cu Muntenegru, scor 1-1. Deşi a rămas pe locul 4 în clasament, România a reintrat în lupta pentru locul 1.

Reclamă

Marius Ștefănescu este marea surpriză pregătită de Edi Iordănescu pentru duelul din Giuleşti. Mijlocaşul a fost convocat la echipa naţională după prestaţiile excelente în tricoul lui Sepsi, pe care a ajutat-o să câştige Cupa României cu o „dublă” în marea finală.

De asemenea, după cum Antena Sport a anunţat în exclusivitate, Cristi Manea, Alexandru Maxim, Valentin Mihăilă şi Răzvan Marin au fost introduşi în echipa de start. Octavian Popescu, Darius Olaru, Alexandru Cicâldău şi Andrei Raţiu au fost trimişi pe banca de rezerve.

Coşmarul continuă! Stefan Mugosa a dat lovitura în România – Muntenegru

Coşmarul continuă pentru „tricolorii” lui Edi Iordănescu! Stefan Mugosa a dat lovitura în România – Muntenegru. Atacantul deschis scorul chiar de lângă căpitanul Vlad Chiricheş.

Reclamă 4 / 0/3

România şi-a creat ocazii în prima repriză a meciului cu Muntenegru, însă oaspeţii au deblocat tabela. În minutul 42, Stefan Mugosa a înscris cu capul, după un corner, cu o reluare din doi metri de lângă Vlad Chiricheş. Acesta a reluat în plasa porţii lui Florin Niţă după ce a câştigat duelul aerian cu căpitanul naţionalei.

Cu câteva minute înainte de golul marcat de Mugosa, Nicuşor Bancu a fost protagonistul unui conflict. Căpitanul de la Universitatea Craiova a fost lovit de un adversar în mandibulă și a primit îngrijiri medicale. În urma conflictului iscat, Burcă a protestat vehement şi a primit cartonaşul galben.

Giuleştiul a adus victoria în România – Finlanda 1-0

Giuleştiul a adus victoria în România – Finlanda 1-0. Am avut golul lui Nicuşor Bancu, parada lui Florin Niţă, dar cel mai bun jucător al naţionalei a fost suporterul. Giuleştiul a adus victoria cu nordicii.

De la primele ore, Giuleştiul s-a pregătit pentru marea bătălie. 12 mii de fani au umplut stadionul, să-i batem pe finalndezi. Fanii au cântat imnul, alături de Corul Madrigal.

„Cu ajutorul lor am reuşit să câştigăm”, a spus Nicuşor Bancu, omul care a adus victoria cu nordicii.

Cu energie, de la galerie, Niţă a fost zidul din faţa finlandezilor. „Vreau să le mulumesc acestor minunaţi fani, care ne-au susţinut din primul minut până în ultimul minut”, a spus experimentatul portar.

„În puţine meciuri am simţit că sunt alături de noi, aşa mult”, a transmis Răzvan Marin, care a fost completat de Alex Cicâldău: „Le mulţumesc suporterilor, au fost incredibili! Aveam nevoie!”

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu
Liga 1 • 21 mart., 12:20
Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu. Răspunsul jucătorului: „Acest băiat ce face? Trântește meciuri!”
FCSB - Sepsi 2-1. Băluţă şi Florinel Coman i-au dus pe "roş-albaştri" la 7 puncte de locul 2!
Liga 1 • 17 mart., 22:50
FCSB – Sepsi 2-1. Băluţă şi Florinel Coman i-au dus pe „roş-albaştri” la 7 puncte de locul 2! Cum arată clasamentul în play-off
Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB
Liga 1 • 17 mart., 21:52
Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB: „Ca să vă arăt că nu facem blaturi!”
Laszlo Dioszegi a răspuns la acuzaţiile făcute de Victor Angelescu înainte de FCSB - Sepsi
Liga 1 • 17 mart., 8:47
Laszlo Dioszegi a răspuns la acuzaţiile făcute de Victor Angelescu înainte de FCSB – Sepsi: „Aruncă cu noroi şi mută scandalul!”