Închide meniul
Video

„România la Cupa Mondială sună foarte bine” Miodrag Belodedici e convins că Mircea Lucescu poate califica naţionala la Mondial

Publicat: 26 august 2024, 20:33

Reclamă

Miodrag Belodedici e convins că Mircea Lucescu poate califica naţionala la Mondial

Miodrag Belodedici/ AntenaSport

Mircea Lucescu se poate întoarce cu naţionala României la un Mondial, în Mexic, după 56 de ani! Belodedici spune că Il Luce e omul potrivit pentru această performanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cupa Mondială e competiţia supremă în fotbal – e convins Belodedici – românul cu două Cupe ale Campionilor.

„Noi am vrea să ne ducă Mircea Lucescu la Mondiale, el a mai fost, în 70′, da, și cunoaște. Are și experiență, multă, foarte multă. Are cunoștințe, dar eu cred că trebuie să fie ajutat”, a declarat Miodrag Belodedici.

Mircea Lucescu a venit la naţională ca să prindă un Mondial şi ca antrenor. Generaţia de Suflet i-a încântat pe români la Europeanul din Germania. Un Mondial e marele vis pentru Stanciu şi Ianis Hagi.

„Văd că au forță, au dorință, ar fi un lucru extraordinar să ajungă, pentru ei, în primul rând”, a mai spus Miodrag Belodedici.

Reclamă
Reclamă

Belodedici a fost sfert-finalist cu Generaţia de Aur la Mondialul american.

„Este cel mai înalt nivel unde poate să ajungă un jucător. România la Cupa Mondială sună foarte bine”, a declarat Miodrag Belodedici.

Reclamă
Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:11

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Vlad Chiricheș! Ce se întâmplă cu fundașul care a fost făcut praf de Gigi Becali

22:45

LIVE TEXTUTA – Farul Constanţa 1-0. Lovitură pentru echipa lui Gică Hagi! Van Durmen a deschis scorul

22:43

„Să-l ia în calcul Mircea Lucescu!” Alexandru Chipciu, cerut la naţională! Mesajul ferm al lui Ioan Ovidiu Sabău

22:08

Sabrina Voinea a făcut apel la Tribunalul Federativ! Răsturnare de situaţie, după scandalul uriaş de la Jocurile Olimpice

22:00

Mihai Stoica, reacție vehementă după ce FCSB a avut un gol anulat în 0-2 cu Hermannstadt: „E viciere de rezultat!”

21:26

Alexandru Chipciu, savuros după ce U Cluj a urcat pe primul loc: „Să fim ca Leverkusen!” Ce a spus despre convocarea la naţională

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și