Închide meniul

CSM Constanţa a ratat calificarea în finala ETTU Europe Cup Women la tenis de masă

Publicat: 18 martie 2024, 10:42

Reclamă
CSM Constanţa a ratat calificarea în finala ETTU Europe Cup Women la tenis de masă

CSM Constanţa a ratat calificarea în finala ETTU Europe Cup Women la tenis de masă

Facebook CSM Constanţa Tenis de masă

CSM Constanţa a ratat calificarea în finala ETTU Europe Cup Women la tenis de masă. Echipa din Constanţa a pierdut în semifinale în faţa celor de la Museo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa feminină de tenis de masă CSM Constanţa a ratat calificarea în finala ETTU Europe Cup Women, după ce a fost învinsă de echipa spaniolă Museo de la Almendra Francisco Morales cu scorul de 3-1, duminică, în Sala Sporturilor din Constanţa, în manşa secundă a semifinalelor.

CSM Constanţa a ratat calificarea în finala ETTU Europe Cup Women la tenis de masă

În tur, formaţia iberică s-a impus cu scorul de 3-2. Singurul punct al formaţiei de la malul Mării Negre în meciul de duminică a fost adus de Bianca Mei-Roşu, care a dispus de Patricia Santos cu 3-1 (11-2, 11-3, 10-12, 11-9), scrie agerpres.ro.

Elena Zaharia a pierdut primul meci al întâlnirii, 1-3 (6-11, 12-10, 6-11, 7-11) cu Marija Galonja, Alina Muşat a cedat în duelul cu Jiaqi Meng, scor 2-3 (11-9, 6-11, 11-13, 11-9, 2-6), iar apoi Meng a învins-o şi pe Elena Zaharia, cu 3-0 (12-10, 11-4, 11-9).

Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris

Bernadette Szocs a afirmat la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român că visul său este să cucerească o medalie olimpică la Paris şi că pentru a-l duce la îndeplinire va da tot ce poate.

Reclamă
„Eu mă pregătesc foarte mult pentru Jocurile Olimpice şi foarte bine. Sunt foarte pozitivă, din toate punctele de vedere, totul merge perfect. Mă pregătesc din greu pentru că ştiu ce mă aşteaptă şi bineînţeles că am visuri mari. Mă aşteaptă Jocurile Olimpice, mă aşteaptă o medalie olimpică.
Ştiu că nu îmi va fi uşor, dar sunt o persoană foarte pozitivă şi ambiţioasă, îmi place să îmi depăşesc limitele. Visul meu este să cuceresc medalia aia şi voi da totul ca să obţin medalia atât pentru mine, cât şi pentru Team Romania”, a spus Bernadette.

Bernie a spus că şi-ar dori ca Simona Halep să poată participa la Jocurile Olimpice de la Paris.„Bineînţeles că o aştept în echipa olimpică.

Eu am mai spus că am crezut tot timpul în ea, o apreciez foarte mult. Este un sportiv care e un bun exemplu pentru alţii. Mă bucur că a câştigat şi sper să ajungă alături de noi la Jocurile Olimpice”, a mai spus Bernadette Szocs.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată Vezi toate știrile
Citește și