Închide meniul
Video

Lovituri letale ale lui Bernadette Szocs, în duelul cu Chen Xingtong, LIVE în AntenaPLAY! Românca a făcut senzaţie la Nagoya

Bogdan Stănescu Publicat: 15 decembrie 2023, 11:55

Reclamă

Lovituri letale ale lui Bernadette Szocs, în duelul cu Chen Xingtong, LIVE în AntenaPLAY

Bernadette Szocs loveşte cu forehand-ul / Profimedia Images

Bernadette Szocs se luptă senzaţional cu jucătoarea chineză mai bine clasată, Chen Xingtong, LIVE în AntenaPLAY! Românca a câştigat primul set cu Chen Xingtong, cu 12-10!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette Szocs a reuşit câteva forehand-uri extraordinare în primul set contra lui Chen Xingtong. De la scorul de 10-10, românca a punctat şi cu reverul, obţinând victoria în primul set.

Forehand-uri letale ale lui Bernadette Szocs, în duelul cu Chen Xingtong, LIVE în AntenaPLAY!

A fost un prim set extrem de disputat, pe care românca noastră a reuşit să şi-l adjudece. Bernie Szocs a fost condusă, dar a revenit. Meciul se va decide, ca toate celelalte, atunci când una dintre jucătoare va câştiga 3 seturi.

Bernie Szocs se află pentru prima oară la Turneul Campioanelor. Românca a avut un an senzaţional, care culminează cu prezenţa la Nagoya, Turneul Campioanelor fiind transmis în exclusivitate în AntenaPLAY.

Am avut meciuri încă de la 6 dimineaţa LIVE în AntenaPLAY, Wang Manyu, locul 2 mondial, obţinând o victorie clară, cu 3-0 la seturi, împotriva lui Xiaoxin Yang.

Reclamă

Miză uriaşă pentru Bernadette Szocs la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023

În funcţie de rezultatele din Japonia, jucătoarea de 28 de ani poate urca semnificativ în clasamentul mondial, unul care se va modifica şi în funcţie de rezultatele celorlalte jucătoare.

Calificarea în sferturile de finală îi va aduce 265 de puncte şi un posibil loc 10, dacă Yinh Han va pierde partida din optimi cu Joo Cheonhui. Dacă Szocs va atinge semifinalele, ea va primi 525 de puncte şi ar putea urca pănă pe maximum locul 8.

Dacă Bernadette va ajunge în finală, cele 1.050 de puncte ar putea să o propulseze până pe locul 6, iar o victorie la Turneul Campioanelor (1.500 de puncte) i-ar putea aduce un loc în Top 5, unul dintre obiectivele pe care românca şi le-a fixat în carieră.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte fericită pentru că este celălalt vis al meu, care s-a îndeplinit. Este un sentiment foarte plăcut şi sunt mândră că sunt în TOP 16 mondial. Următorul vis este să ajung între primele 5 din lume, nu este departe. Lupt pentru ca visele mele să devină realitate: Jocurile Olimpice şi TOP 5 mondial!”, a declarat Szocs, pentru site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și