Închide meniul

Germania – Portugalia 3-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Germania – România este finala Campionatelor Europene

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2023, 15:15

Reclamă
Germania – Portugalia 3-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Germania – România este finala Campionatelor Europene

Germania - Portugalia, LIVE, 14:00, în AntenaPLAY

Jucătoarele Germaniei de tenis de masă/ Profimedia

Germania – Portugalia 3-0, a doua semifinală de la Campionatele Europene de tenis de masă, a fost în format live video, în AntenaPLAY. România şi-a aflat astfel adversara din finala competiţiei de la Malmo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins-o cu scorul de 3-1 pe Franţa, pentru a-şi asigura locul în marea finală. Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu au făcut spectacol. Germania a câştigat chiar şi mai clar semifinala cu Portugalia. S-a impus categoric, cu 3-0. Marea finală va fi duminică, de la ora 15:00, în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Germania – Portugalia 3-0 LIVE VIDEO

Update 15.10: Ines Matos (Portugalia) – Xiaona Shan (Germania) 1-11, 6-11, 6-11. Germania s-a calificat în finală şi se va duela pentru aur cu România.

Update 14.55: Ines Matos (Portugalia) – Xiaona Shan (Germania) se dispută acum!

Update 14.50: Fu Yu – Ying Han 10-12, 2-11, 3-11. Germania are 2-0 cu Portugalia!

Reclamă

Update 14.35: A început meciul dintre Fu YU (Portugalia) – Ying Han (Germania).

Update 14.30: Nina Mittelham – Jieni Shao 16-14, 11-4, 11-5. Germania o conduce cu 1-0 pe Portugalia.

Update 14.20: Spectacol total în meciul Germania – Portugalia.  Nina Mittelham a câştigat un punct superb în disputa cu Jieni Shao.

Reclamă 4 / 0/3

Update 14:00: Începe duelul dintre Germania şi Portugalia!

Germania este favorită certă în semifinala cu Portugalia, după ce a obţinut victorii pe linie. Germania le-a învins în grupe pe Anglia şi pe Austria, urmând ca în fazele eliminatorii să treacă de Ucraina şi de Italia.

De cealaltă parte, Portugalia s-a calificat în semifinale după victorii cu Suedia şi Croaţia, în optimi şi în sferturi. Lusitanele le-au învins în grupe pe Serbia şi Bulgaria.

Un eventual duel cu Germania în finală ar reprezenta pentru România o confruntare de foc. Cele două echipe s-au duelat recent, în finala Jocurilor Europene. „Tricolorele” au avut câţtig de cauză şi s-au impus cu scorul de 3-2.

România s-a calificat în finala Campionatelor Europene de tenis de masă după victoria cu Franţa, din semifinale. Bernadette Szocs a făcut spectacol, şi a câştigat două meciuri. Adina Diaconu a adus şi ea un punct României, Eliza Samara pierzând al doilea meci.

România a câştigat ultima dată Campionatele Europene de tenis de masă în 2019, la ediţie găzduită de Nantes. În total, România a câştigat de cinci ori competiţia europeană.

Germania este campioana en-titre, după ce a câştigat titlul european în 2021, chiar la Cluj-Napoca. În 2022, competiţia nu s-a desfăşurat.

Reclamă

Bernadette Szocs, punct superb câştigat în semifinala cu Franţa

Bernadette Szocs a câştigat un punct superb în semifinala cu Franţa, de la Campionatele Europene de tenis de masă. Românca se duelează cu Pavade, în primul meci al penultimului act al competiţiei din Malmo.

Duelul dintre România şi Franţa a fost deschis de Bernadette Szocs, cea mai bine cotată românca din tenis de masă. Szocs a început ezitant partida, iar Pavade, adversara sa, a condus cu 5-1.

Ulterior, Szocs a câştigat un punct superb, pe serviciul său, punct care a descătuşat-o. Românca a lovit în forţă, iar jucătoarea din Franţa, după mai multe ridicări ale mingi, a trimis pe lânga tabla de joc.

A fost punctul care i-a oferit moral de fier româncei. Szocs a câştigat următoarele cinci puncte, până la scorul de 7-5. Ulterior, aceasta a câştigat şi primul set, scor 11-9.

Bernadette Szocs şi-a continuat forma bună şi în setul secund. A avut un start lansat, şi după doar câteva minute, conducea cu scorul categoric de 5-0.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și