Închide meniul
VIDEO

Elena Zaharia – Martine Toftaker 3-1. Calificare pe tabloul principal de la Campionatul European Individual. Programul românilor

Publicat: 16 octombrie 2024, 11:07 / Actualizat: 16 octombrie 2024, 13:47

Reclamă
Elena Zaharia – Martine Toftaker 3-1. Calificare pe tabloul principal de la Campionatul European Individual. Programul românilor

Elena Zaharia s-a calificat pe tabloul principal al Campionatului European Individual

Elena Zaharia, în timpul unui meci - Facebook Federaţia Română de Fotbal

Acesta este programul românilor de la Campionatul European Individual de Tenis de Masă, care se vede LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Trei români vor concura în competiţia de la Linz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena Zaharia îşi face prima apariţia la masă. Are duel cu o sportivă din Norvegia. După, Ovidiu Ionescu se va lupta atât la simplu, cât şi la dublu mixt. O va avea alături pe Elizabeta Samara.

VEZI AICI MECIURILE DE LA CAMPIONATUL EUROPEAN INDIVIDUAL, ÎN ANTENAPLAY

Programul românilor de la Campionatul European Individual

Update 12.05: Elena Zaharia – Martine Toftaker 3-1. Românca noastră s-a impus cu  11-7, 9-11, 11-9, 12-10. A fost a doua victorie din grupă a Elenei Zaharia, care s-a calificat pe tabloul principal.

Update 11.30: A început meciul Elenei Zaharia.

Reclamă
Reclamă

Ierarhia finală din grupe se decide odată cu meciurile de miercuri, iar în acest moment toți sportivii români își păstrează intacte șansele de a pătrunde pe tabloul principal.

Iulian Chirița, Darius Movileanu, cu câte două victorii, și Andrei Istrate, victorios o dată azi, își așteaptă următorul adversar, în timp ce Elena Zaharia revine miercuri la masa de joc, de la 11:30, cu Martine Toftaker (Norvegia)„, se arată pe contul de Facebook al Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Bernadette Szocs, vedeta reprezentativei României, este deja calificată pe tabloul principal în probele de simplu, dublu şi dublu mixt.

Reclamă

Lotul României pentru Campionatul European Individual 2024

Simplu feminin: Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elizabeta Samara, Ioana Sîngeorzan, Bernadette Szocs, Elena Zaharia
Simplu masculin: Iulian Chirița, Eduard Ionescu, Ovidiu Ionescu, Andrei Istrate, Darius Movileanu
Dublu feminin: Adina Diaconu/Maria Xiao (Spania), Bernadette Szocs/Sofia Polcanova (Austria), Elizabeta Samara/Andreea Dragoman
Dublu masculin: Darius Movileanu/Eduard Ionescu, Ovidiu Ionescu/Alvaro Robles (Spania)
Dublu mixt: Eduard Ionescu/Elizabeta Samara, Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:11

Biletele la FCSB – Rapid au fost puse în vânzare! Care sunt preţurile tichetelor pentru meciul de pe Arena Naţională

13:31

Revenire importantă la FCSB, pentru derby-ul cu Dinamo! Gigi Becali a anunțat echipa de start

13:30

Rafael Nadal a început să râdă când a fost întrebat de un posibil duel cu Novak Djokovic: „Amândoi am avut acest sentiment”

13:23

Bernadette Szocs participă la 3 probe la Campionatul European Individual: „Vreau să îmi apăr aurul şi argintul de la Munchen”

13:02

Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de AEK – PAOK! Derby-ul din Grecia este duminică, de la 20:30, în AntenaPLAY

12:55

Meciul Lituania – România, 1-2, transmis aseară de Antena 1 şi AntenaPLAY, lider detaşat de audienţă

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și