Închide meniul

Szocs, Samara şi Dragoman, primele reacţii după ce au calificat România pe tabloul principal de la Campionatele Europene

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2023, 19:48

Reclamă
Szocs, Samara şi Dragoman, primele reacţii după ce au calificat România pe tabloul principal de la Campionatele Europene

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Andreea Dragoman, primele reacţii după ce au calificat România pe tabloul principal de la Campionatele Europene

Eliza Samara şi Bernadette Szocs, după un meci/ Profimedia

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Andreea Dragoman au oferit primele reacţii, după ce au calificat România pe tabloul principal de la Campionatele Europene de tenis de masă. Tricolorele s-au declarat extrem de bucuroase, după ce au obţinut victorii pe linie în grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatele Europene de tenis de masă se văd exclusiv în AntenaPLAY. România s-a calificat pe tabloul principal, după ce le-a învins în grupe pe Croaţia şi Slovenia.

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Andreea Dragoman, primele reacţii după ce au calificat România pe tabloul principal de la Campionatele Europene de tenis de masă

Bernadette Szocs a declarat că România a avut parte de un început perfect la Europenele de la Malmo. Aceasta susţine că din fazele eliminatorii, adversarele vor fi mai dificile, însă ţinteşte titlul european.

„E bine că am început cu meciuri mai uşoare, am început să simţim sala, să ne pregătim pentru următoarele meciuri. De acum încolo, trebuie să avem mare grijă, sunt adversare tot mai tari. Noi am venit aici să câştigăm titlul. Am început bine, cu 3-0, nu le-am dat nicio şansă. Sperăm pentru victorii şi în următoarele meciuri”, a declarat Bernadette Szocs, conform sportsnet.ro.

De asemenea, şi Andreea Dragoman s-a declarat pregătită pentru fazele eliminatorii de la Campionatele Europene de la Malmo, după victoriile pe linie din grupe.

Reclamă

„Ne-am intrat bine în ritm, ne bucurăm că am avut adversare cu care ne-am putut intra în joc repede. Ne bucurăm că am putut termina meciurile repede. Suntem pregătite pentru următoarele meciuri”, a declarat şi Andreea Dragoman, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

În privinţa faptului că meciurile se dispută pe un patinoar, Eliza Samara a declarat că resimte frigul, însă în timpul meciurilor, concentrarea o determină să uite de acest aspect.

„(N.r. se joacă pe un patinoar) Eu simt frigul, dar pe parcursul meciului, uiţi de frig. Ne montăm şi uităm de frig.

Reclamă 4 / 0/3

De ocolit, nu avem cum să ocolim adversari. Sper să avem un tabloul bun până în finală”, a declarat Eliza Samara.

România s-a calificat pe tabloul principal la Campionatelor Europene de tenis de masă

România s-a calificat pe tabloul principal la Campionatelor Europene de tenis de masă. Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Andreea Dragoman au făcut spectacol şi în partida cu Slovenia. Campionatele Europene de tenis de masă sunt exclusiv în AntenaPLAY, până pe 17 septembrie.

Fetele au încheiat pe primul loc grupa și s-au calificat de pe primul loc pe tabloul principal, la Campionatele Europene de tenis de masă de la Malmo. Scorul din primul meci a fost repetat în întâlnirea cu Slovenia. Printr-o prestație la fel de solidă, naționala feminină a învins cu 3-0 și a doua adversară din grupă, pentru a continua cu încredere spre fazele finale din Suedia.

După victoria cu 3-0 în faţa Croaţiei, România s-a impus şi în faţa Sloveniei. Eliza Samara a deschis balul cu Ana Tofant, pe care a învins-o în 3 seturi ce au durat doar 15 minute. Scorul a fost 11-8, 11-4, 11-2.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și