Închide meniul
VIDEO

România s-a calificat pe tabloul principal la Campionatele Europene de tenis de masă! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 septembrie 2023, 18:21 / Actualizat: 6 ianuarie 2024, 23:20

Reclamă
România s-a calificat pe tabloul principal la Campionatele Europene de tenis de masă! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

România s-a calificat în optimile de finală ale Campionatelor Europene de tenis de masă

Profimedia

România s-a calificat pe tabloul principal la Campionatele Europene de tenis de masă. Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Andreea Dragoman au făcut spectacol şi în partida cu Slovenia. Campionatele Europene de tenis de masă sunt exclusiv în AntenaPLAY, până pe 17 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Fetele au încheiat pe primul loc grupa și s-au calificat de pe primul loc pe tabloul principal, la Campionatele Europene de tenis de masă de la Malmo. Scorul din primul meci a fost repetat în întâlnirea cu Slovenia. Printr-o prestație la fel de solidă, naționala feminină a învins cu 3-0 și a doua adversară din grupă, pentru a continua cu încredere spre fazele finale din Suedia.

România s-a calificat pe tabloul principal la Campionatele Europene de tenis de masă

După victoria cu 3-0 în faţa Croaţiei, România s-a impus şi în faţa Sloveniei. Eliza Samara a deschis balul cu Ana Tofant, pe care a învins-o în 3 seturi ce au durat doar 15 minute. Scorul a fost 11-8, 11-4, 11-2.

Video cu punctul de meci obţinut de Eliza Samara

România s-a calificat pe tabloul principal la Campionatelor Europene de tenis de masă

A urmat Bernadette Szocs, care a încheiat şi ea conturile rapid cu Katarina Strazar.

Video aici cu punctul victoriei pentru Benadette Szocs

Punctul calificării a României în optimile de finală de la Campionatele Europene de tenis de masă a fost adus de Andreea Dragoman, care s-a impus şi ea în 3 seturi în meciul cu Sara Tokic.

Video cu punctul victoriei al Andreei Dragoman

Bernadette Szocs, încrezătoare înainte de Campionatele Europene

Echipa feminină a României este pe locul 4 într-un top al celor mai galonate selecționate la Campionatele Europene, unde a câștigat de-a lungul timpului 5 medalii de aur, 6 de argint și două de bronz. Ultima medalie a venit în 2021, la Cluj-Napoca, unde Germania ne-a învins în finală. Bernadette crede în revanșă, în Suedia.

Reclamă

„După ce am câştigat Jocurile Europene cu echipa mea, avem mult mai multă încredere. Acum, suntem din nou pregătite pentru luptele mari şi pentru medalia de aur. Nu va fi uşor, dar avem o echipă puternică şi cred că putem ajunge din nou primele.

Grupa este una bună. Trebuie să fim atente la fiecare meci. Nu contează poziţia noastră din clasament, toate echipele vor să ne învingă şi toate echipele sunt pregătite de acest turneu.

Sunt pregătită pentru orice. Am jucat foarte bine în ultimele turnee, aşa că am încredere. Sunt pregătită pentru luptele mari. Am mai jucat în Malmo, sunt sigur că totul va fi la înălţime”, a spus Socz, citată de ettu.org.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și