Închide meniul

A murit bunica Simonei Halep! Mesajul emoţionant postat de româncă

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2023, 13:30

A murit bunica Simonei Halep! Mesajul emoţionant postat de româncă

Motivul pentru care audierea Simonei Halep s-a amânat! Anunţul şefei ANAD

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep traversează momente extrem de delicate. Românca se luptă să îşi dovedească nevinovăţia, în procesul de dopaj în care este implicată, şi de asemenea şi-a pierdut şi bunica.

A murit bunica Simonei Halep! Mesajul emoţionant postat de româncă

Simona Halep a postat pe Instagram un mesaj emoţionant. Românca susţine că bunica ei, pe care o chema tot Simona Halep, a fost cea mai puternică femeie pe care a cunoscut-o, şi şi-a exprimat astfel regretul faţă de trecerea ei în nefiinţă.

Reclamă

„Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care a cunoscut-o. Să ai drum lin spre viaţă veşnică! Papule, ai grijă de ea”, se arată în mesajul postat pe Simona Halep, pe contul oficial de Instagram.

Simona Halep/ Instagram Simona Halep
Simona Halep şi bunicii ei/ Instagram Simona Halep

Bunicul Simonei Halep, cel pe care sportiva îl alinta cu „Papu'”, a decedat în urmă cu aproximativ şase ani, în perioada respectivă, românca fiind angrenată în turneul Indian Wells.

Reclamă

Bunicii Simonei Halep s-au născut în Grecia. Aceştia s-au mutat ulterior în Bulgaria, şi mai apoi s-au mutat definitiv în România, în localitatea Stejaru, din judeţul Tulcea, acolo unde a copilărit şi sportiva care urma să devină lider WTA.

Simona Halep, pe locul 25 WTA, după Indian Wells. Sorana Cîrstea a urcat 9 poziții

Simona Halep a ajuns pe locul 25 WTA, după turneul de la Indian Wells. După ce acces în sferturile de finală, Sorana Cîrstea are parte de o urcare de 9 locuri în ierarhia feminină.

Jucătoarea cel mai bine clasată din România continuă să fie Simona Halep, suspendată pentru dopaj, care a coborât de pe 19 pe 25, cu 1565 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

După o urcare de patru locuri, Irina Begu este pe 34, cu 1288 puncte, iar Ana Bogdan a coborât de pe 57 pe 60, cu 956 puncte.

Gabriela Ruse a urcat două locuri şi este pe 145, cu 455 puncte. În Top 200 se mai află şi Irina Bara, care a coborât patru locuri, pe 197, cu 339 puncte.

Lider în clasamentul WTA continuă să fie poloneza Iga Swiatek, urmată de belarusa Aryna Sabalenka şi de americanca Jessica Pegula.

În ce oraș a mers Simona Halep, înainte de procesul de dopaj

Simona Halep a părăsit România, și a mers într-un alt oraș, înainte de procesul de dopaj. Românca s-a dat de gol cu o fotografie postată pe rețelele de socializare. „Simo” a mers la Paris, pentru a se relaxa înainte să fie audiată în scandalul în care este implicată de mai multe luni.

Simona Halep este suspendată încă din luna octombrie, după ce la US Open a fost depistată pozitiv la testele anti-doping, cu o substanță interzisă numită Roxadustat. Cazul româncei va fi audiat la un tribunal sportiv din Marea Britanie.

Simona Halep a mers la Paris, în orașul în care a cucerit primul său titlu de Grand Slam Românca a postat o fotografie pe contul său oficial de Instagram, unde este surprinsă alături de bagaje, pe o stradă din capitala Franței.

Recent, Darren Cahill a dezvăluit că procesul de dopaj al Simonei Halep va avea loc în această lună, astfel românca este în așteptarea acestuia la Paris.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami
Tenis • 7:41
Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit
Ora de start a meciului Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami
Tenis • 2:19
Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare
Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
WTA • 18 mart., 21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami
WTA • 18 mart., 20:49
„Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami
Americanii, convinşi să Simona Halep poate revenit în top
WTA • 18 mart., 17:53
„Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top