Închide meniul

Amanda Anisimova, prima reacţie înainte de meciul cu „coşmarul” Simona Halep, de la Wimbledon 2022: „E foarte greu să joci împotriva ei pe iarbă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2022, 9:21

Amanda Anisimova, prima reacţie înainte de meciul cu „coşmarul Simona Halep, de la Wimbledon 2022: „E foarte greu să joci împotriva ei pe iarbă

Amanda Anisimova, prima reacţie înainte de meciul cu "coşmarul" Simona Halep, de la Wimbledon 2022

Amanda Anisimova, la Wimbledon / Profimedia Images

Amanda Anisimova a avut prima reacţie înainte de meciul cu Simona Halep, din sferturile de la Wimbledon 2022. Sportiva de 20 de ani nu a uitat încă eşecul recent de la Bad Homburg, unde Simo a demolat-o cu 6-2, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anisimova susţine că a avut o mică accidentare în partida de acum două săptămâni. La directe, Simo conduce cu 2-1, celelalte două partide venind la Roland Garros. În 2019, Amanda o bătea pe Simo cu 6-2, 6-4, în sferturi. În 2020, Halep îşi lua revanşa, cu un categoric 6-0, 6-1, în turul 3.

Amanda Anisimova a avut prima reacţie înainte de meciul cu Simona Halep de la Wimbledon

„Am jucat cu Halep acum ceva mai mult de o săptămână, e foarte greu să joci împotriva ei pe iarbă. A jucat foarte bine în acea partidă, dar acel duel a fost foarte greu pentru mine și pentru că am simțit un disconfort la încheietură.

Ca atare, nu am fost capabilă să îi ofer cea mai bună replică. Știu că mă așteaptă un nou meci foarte greu, dar abia aștept să o întâlnesc iar. Sunt sigură că amândouă vom da o luptă pe cinste pentru calificarea în semifinale”, a spus Anisimova, citată de wtatennis.com.

Simona Halep: Va fi un meci diferit

De partea cealaltă, Simona Halep e singura jucătoare rămasă în turneu cu cel puţin un turneu de Grand Slam câştigat. Fără set pierdut la All England Club în 2022, Simo a devenit şi favorita bookmakerilor pentru titlul din acest an.

Reclamă

„Va fi un meci diferit. Bineînțeles, acela a fost un meci grozav pentru mine, dar mă aștept la o partidă dificilă. Sunt aici să joc la fel cum am jucat astăzi, mă concentrez pe jocul meu.

Sunt sigură că pot juca un tenis la fel de bun din nou, dar va fi o provocare. Sunt sferturile de finală de la Wimbledon. Sunt pregătită și abia aștept meciul următor”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Simona Halep, favorită la câştigarea Wimbledon 2022

Simona Halep este favorită la câştigarea Wimbledon 2022. Simo i-a convins pe bookmakeri după evoluţia stelară din meciul cu Paula Badosa, din optimile de finală de la All England Club, câştigat cu 6-1, 6-2.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, Simona Halep are în acest moment o cotă de 3 la câştigarea trofeului de la Wimbledon. Ons Jabeur, pe care Simo o poate întâlni abia în finală, are şi ea tot cotă 3. Amanda Anisimova, cea cu care românca se duelează în sferturile de finală, are cotă 7.

Înaintea competiţiei londoneze, Iga Swiatek (2.50) era principala favorită la adjudecarea trofeului, iar Simona Halep are a treia la acest capitol, cu o cotă de 14 pentru al treilea titlu de Grand Slam al carierei.

Sferturile de finală de la Wimbledon

  • Jule Niemeier – Tatjana Maria
  • Marie Bouzkova – Ons Jabeur
  • Simona Halep – Amanda Anisimova
  • Elena Rybakina – Ajla Tomljanovic
Recomandări
  • Simona Halep e principala favorită a turneului de la Wimbledon
  • Simona Halep – Amanda Anisimova 2-1 la „directe”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și