Închide meniul

Americanii au anunţat cum a scăpat Simona Halep de pedeapsa uriaşă de 4 ani. Ce s-a întâmplat la TAS

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2024, 13:06

Reclamă
Americanii au anunţat cum a scăpat Simona Halep de pedeapsa uriaşă de 4 ani. Ce s-a întâmplat la TAS

Americanii au anunţat cum a scăpat Simona Halep de pedeapsa uriaşă de 4 ani

Simona Halep, în timpul unui meci - Profimedia Images

Americanii au anunţat cum a scăpat Simona Halep de pedeapsa uriaşă de 4 ani, cea care i-a fost redusă la 9 de TAS. Simo poate reveni oricând în circuit şi se va afla, cel mai probabil, la Miami, turneu ce i-a oferit deja un wild-card.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de The Washington Post susţin că TAS a luat decizia de micşorare a pedepsei pentru că „nu a fost suficient de atentă în momentul în care a luat suplimentul”.

Americanii au anunţat cum a scăpat Simona Halep de pedeapsa uriaşă de 4 ani

„Simona Halep își poate relua cariera în tenis oricând dorește, acum că suspendarea de 4 ani a fost redusă de TAS la 9 luni – iar dubla câștigătoare de Grand Slam deja a ispășit-o. Decizia în cazul apelului depus de ea a venit marți, din partea unui complet de 3 judecători, la tribunalul de la Lausanne, deci e prea devreme să știm când va reveni Simona Halep în circuit.

TAS, în calitate de cea mai înaltă instanță din sport, nu a emis încă toate explicațiile, doar ceva sumar, deci este, de asemenea, prea devreme să ne pronunțăm asupra motivelor care au stat în spatele acestei decizii.

Halep, care a fost reprezentată de avocatul Howard Jacobs, susține că din cauza unui supliment contaminat a picat testul anti-doping de la US Open. TAS a decis că Halep ‘a avut o parte de vină sau neglijență’ și că ‘nu a fost suficient de atentă’ în momentul în care a luat suplimentul, dar ‘nu avut o vină majoră în această speță’. TAS a concluzionat că ‘Simona Halep a încălcat regulile anti-doping neintenționat’.”, au scris cei de la The Washington Post.

Reclamă

Simona Halep a anunţat care este celebrul antrenor care o ajută deja la revenire

Simona Halep a anunţat care este celebrul antrenor care o ajută deja la revenire. Australianul Darren Cahill este cel care a fost mereu alături de dubla câştigătoare de Grand Slam.

„Și în momentele astea mă ajută în procesul de revenire”, a spus Simona, la revenirea în ţară, despre antrenorul care i-a fost alături când a câştigat primul ei turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018.

Pe de altă parte, pentru o revenire cât mai de succes în circuitul feminin, Simona are nevoie de o colaborare oficială şi pentru asta are la dispoziţie doar câteva zile. Cahill nu este o variantă, ţinând cont că este antrenorul lui Jannik Sinner, câştigătorul de la Australian Open 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„În momentul acesta nu am o echipă, dar am câteva zile la dispoziţie să formez o echipă aşa cum îmi doresc eu. Dar nu va fi uşor. O să o iau pas cu pas şi o să văd cât de bine pot să fac lucrurile.

Bineînţeles că au fost colaborări foarte bune şi cu antrenorii români, dar pentru mine colaborarea cu Darren (n.r. – antrenorul australian Darren Cahill) a fost specială şi am făcut cele mai bune rezultate. Nimic nu este exclus, o să mă gândesc bine şi o să aleg.

Le mulțumesc tuturor românilor pentru susținerea necondiționată la fel și sponsorilor. Susținerea pe care am avut-o de la români m-a ajutat să lupt pentru a arăta adevărul.

Nu m-am gândit la acest lucru (n.r. să mai lucrez cu Darren Cahill). Cu el am avut o relație foarte bună de antrenor-sportiv. M-a sfătuit și a fost alături de mine. Și în momentele astea mă ajută în procesul de revenire”, a spus Halep.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și