Închide meniul

Simona Halep a anunţat care este celebrul antrenor care o ajută deja la revenire

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2024, 8:59

Reclamă
Simona Halep a anunţat care este celebrul antrenor care o ajută deja la revenire

Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Simona Halep a anunţat care este celebrul antrenor care o ajută deja la revenire. Australianul Darren Cahill este cel care a fost mereu alături de dubla câştigătoare de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Și în momentele astea mă ajută în procesul de revenire”, a spus Simona, la revenirea în ţară, despre antrenorul care i-a fost alături când a câştigat primul ei turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018.

Pe de altă parte, pentru o revenire cât mai de succes în circuitul feminin, Simona are nevoie de o colaborare oficială şi pentru asta are la dispoziţie doar câteva zile. Cahill nu este o variantă, ţinând cont că este antrenorul lui Jannik Sinner, câştigătorul de la Australian Open 2024.

Simona Halep a anunţat care este celebrul antrenor care o ajută deja la revenire

„În momentul acesta nu am o echipă, dar am câteva zile la dispoziţie să formez o echipă aşa cum îmi doresc eu. Dar nu va fi uşor. O să o iau pas cu pas şi o să văd cât de bine pot să fac lucrurile.

Bineînţeles că au fost colaborări foarte bune şi cu antrenorii români, dar pentru mine colaborarea cu Darren (n.r. – antrenorul australian Darren Cahill) a fost specială şi am făcut cele mai bune rezultate. Nimic nu este exclus, o să mă gândesc bine şi o să aleg

Reclamă

Le mulțumesc tuturor românilor pentru susținerea necondiționată la fel și sponsorilor. Susținerea pe care am avut-o de la români m-a ajutat să lupt pentru a arăta adevărul.

Nu m-am gândit la acest lucru (n.r. să mai lucrez cu Darren Cahill). Cu el am avut o relație foarte bună de antrenor-sportiv. M-a sfătuit și a fost alături de mine. Și în momentele astea mă ajută în procesul de revenire”, a spus Halep.

Simona Halep, anunţ despre participarea la Miami

Simona Halep a vorbit şi despre participarea la Miami. Fostul număr 1 WTA poate reveni în circuit, după ce TAS a redus suspendarea iniţială de 4 ani. Românca a rămas doar cu 9 luni de suspendare, iar acum se pregăteşte pentru revenirea în competiţiile oficiale.

Reclamă 4 / 0/3

„Am primit vestea foarte bine. A fost o veste minunată, așa cum visam. Așa a trebuit să fie. Adevărul a ieșit la suprafață. În sinea mea, mereu am știut că nu am făcut nimic și că nu am luat nicio substanță interzisă niciodată și nici nu am avut această intenție. Mă bucur că s-a judecat corect. M-am bucurat foarte tare, pentru că am așteptat foarte mult acest verdict și îmi doream tare mult să fie așa.

(n.r. să participe la turneul de la Miami, programat la jumătatea lui martie) Așa îmi doresc. Dar acum doar ce am ajuns și 2-3 zile am nevoie să mă pregătesc mental. Am făcut o pregătire bună, dar ținând cont că nu am jucat un an și aproape șapte luni un meci oficial, o să fie destul de dificil să reîncep, dar am tot timpul din lume și o să o iau pas cu pas.

O să o iau de la zero, pentru că nu mai am niciun punct în clasament. Ceea ce este foarte trist, pentru că așa cum știm cu toții, decizia a fost până în iulie anul trecut. O să văd ce pot să fac să recuperez clasamentul, dacă se va putea”, a mai declarat Simona Halep, la revenirea în ţară.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și