Închide meniul
Video

Ana Maria Brânză, mesaj direct pentru Simona Halep: „Să iasă şi mai puternică după acest episod!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 noiembrie 2022, 15:34

În ce oraș se relaxează Simona Halep, înaintea procesului de dopaj

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Ana Maria Brânză are un mesaj clar pentru Simona Halep, după ce românca a fost suspendată temporar din circuit după ce a fost prinsă dopată cu roxadustat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Simo” poate rata cel puţin un an până ce procesul prin care vrea să îşi dovedească nevinovăţia va fi încheiat. „Pe mine m-au trecut fiorii când am citit”, susţine fosta mare campioană la spadă.

Ana Maria Brânză are un mesaj clar pentru Simona Halep

„Nu cred că poate cineva să-şi imagineze, să se pună în pielea Simonei acum. Îmi doresc să iasă şi mai puternică după acest episod. Vestea a venit ca un şoc pentru fiecare, indiferent că eşti fan Simona Halep sau nu.

Pe mine m-au trecut fiorii când am citit, pentru că întreaga mea carieră de asta mi-a fost cel mai frică. Nu mi-a fost frică de accidentări, dar chiar şi acum, când ştiu că nu mă mai caută nimeni, mă uit de două ori dacă apa este sigiliată înainte să beau din ea.

Primul meu gând după ce m-am retras din activitate nu a fost să-mi iau echipamentul să merg la sală, ci în primul weekend a fost să anunţ WADA unde sunt eu, ca să vină pentru un eventual test.

Reclamă

Personal, nu o văd capabilă pe Simona să ia cu bună ştiinţă. Să ne aducem aminte că ea nu a participat la Rio pentru că îi era teamă de acel virus. Şi atunci cum vii tu, cu bună ştiinţă, şi bagi nişte chimicale în tine.

Îi îndemn pe sportivi să îi deranjeze pe domnii şi doamnele de la ANAD. Eu, cât am fost sportivă, nu cred că mai conta ora la care îi deranjam. Aveam senzaţia că ei erau singurii oameni care îmi pot spune dacă da sau nu.

Ana Maria Brânză: „Să facem mai multe seminarii şi workshopuri pentru sportivi!”

Ar fi un semn bun şi un punct de pornire să facem mai multe seminarii şi workshopuri pentru sportivi, începând de la categoriile mici de vârstă. Să nu fie un şoc când eşti senior şi nu ştii exact ce se întâmplă, de ce sunt două recipiente, de ce trebuie să îmi las totul acolo, de ce se întâmplă toate aceste lucruri.

Reclamă 4 / 0/3

Este interesul sportivului, tocmai de aceea mie nu mi s-a întâmplat niciodată că cineva de la ANAD să-mi spună că nu are timp de mine, sau să solicit o informaţie şi să-mi spună că nu se poate”, a povestit Ana Maria Brânză.

Variantă şoc pentru Simona Halep!

Variantă şoc pentru Simona Halep, după ce a fost suspendată provizoriu pentru dopaj. Fostul lider WTA riscă să nu joace niciun meci în viitorul sezon WTA. „Simo” mai are de aşteptat până să primească acceptul de a reveni pe terenul de tenis.

„Alte probe nu vor mai fi recoltate, sunt doar proba A și B care au fost analizate deja, deci din acest punct nu o să se mai întâmple nimic. Avem doar buletinele de analiză și suntem doar în etapa procedurală de mers în fața unui tribunal și de a încerca să-ți dovedești nevinovăția.

Nu vom avea un verdict mai devreme de un an și asta doar dacă sportiva va cere o procedură rapidă de contestare (expedite arbitration) a rezultatului WADA.

Știți cum este și cu procedura asta, sportivul o cere și trebuie văzut dacă se aprobă sau nu. În perioada asta poate juca doar la turnee demonstrative, dar atât.

Sunt mai multe interdicții cu privire la ce poate să facă sau ce nu poate să facă, dar în principal nu poate juca meciuri oficiale și asta este el mai important„, a declarat Cristian Jura pentru sptfm.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Ana Maria Brânză, mesaj direct pentru Simona Halep
  • Halep poate lipsi cel puţin un an din circuit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și