Închide meniul
Foto

Andreea Prisăcariu a surprins pe toată lumea: “De obicei sunt chill, acum nu știu ce se întâmplă!”. Ce a emoționat-o pe “rebela tenisului românesc”

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iulie 2022, 19:34

Andreea Prisăcariu, mesaj special pentru Horia Tecău

Andreea Prisăcariu, mesaj special pentru Horia Tecău

Andreea Prisăcariu, în timpul unui meci/ Profimedia

  • Andreea Prisăcariu a surprins pe toată lumea
  • Ce a emoționat-o pe “rebela tenisului românesc”

Andreea Prisăcariu a surprins pe toată lumea la conferința de presă premergătoare turneului WTA 100 de la Iași. Sportiva de 22 de ani, poreclită “rebela tenisului românesc”, a dezvăluit că are emoții, lucru care de obicei nu i se întâmplă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea s-a arătat extrem de entuziasmată de faptul că va juca în orașul său natal. Jucătoarea aflată pe locul 342 WTA a lăudat la scenă deschisă modul în care a fost organizat turneul de la Iași.

 

Reclamă

Andreea Prisăcariu a recunoscut că simte ceva emoții înaintea turneului de “acasă” și că nu este obișnuită cu acest lucru. “Rebela tenisului românesc” și-a obișnuit fanii cu stilul său mai dur, evidențiat și prin intermediul numărului mare de tatuaje pe care le are pe corp (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

“Se știe că Iașiul este o atracție turistică și, pe plan cultural, este foarte dezvoltat, dar lipsea partea sportivă. Mă bucur tare mult că s-a schimbat treaba asta. Mai ales că săptămâna trecută a fost turneu de băieți, acum este cel de fete, v-ați mișcat foarte repede.

Reclamă

Fetele sunt foarte de treabă, drăguțe, organizarea, top! Deci mă bucur foarte mult să fiu aici. Surprinzător, am puține emoții probabil pentru că sunt acasă. Eu, de obicei, sunt foarte chill (n.r.- liniștită), dar acum nu știu ce se întâmplă. Dar pot să vă promit un turneu de calitate!”, a spus Andreea Prisăcariu, citată de digisport.ro.

Turneul de 100 de puncte de la Iași se va desfășura în perioada 1-7 august. Nu mai puțin de 8 jucătoare din România vor fi prezente pe tabloul principal: Ana Bogdan, Irina Bara, Mihaela Buzărnescu, Gabriel Lee Talabă, Alexandra Cadantu-Ignatik, Andreea Prisăcariu, Briana Szabo şi învingătoarea dintre Ilinca Amariei și Oana Simion.

Andreea Prisăcariu, sfătuită să se apuce de stand-up

În luna aprilie a acestui an, Andreea Prisăcariu a pierdut fără drept de apel meciul cu Iga Swiatek, scor 0-6, 0-6, din cadrul confruntării dintre România și Polonia de la Billie Jean King Cup. Cea poreclită „rebela tenisului românesc” a atras însă atenția WTA cu declarațiile dinaintea meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, WTA a propus ca Andreea Prisăcariu să apară la show-urile de stand-up comedy pe Netflix.

„Să facem o petiție ca Andreea Prisacariu să apară pe Netflix cu un show de stand-up comedy? Semnați mai jos!”, a fost mesajul postat de WTA, pe Twitter.

„Vreau să mulțumesc echipei mele pentru că este aici cu mine, de fapt, eu sunt aici cu ei, dar e în regulă. Îmi place acest oraș, este destul de liniștit și mă gândesc să mă mut aici când voi avea 60 de ani. Este destul de drăguț, avem nevoie de pace în viața noastră.

Fetele mele râd pentru că mă plac foarte mult. Chiar mai devreme mi-au spus: «O, Doamne! Andreea are un discurs… Trebuie să fie tare»”, a fost declarația lui Prisăcariu care a atras atenția.

La finalul partidei respective, Prisăcariu i-a transmis liderului mondial un mesaj special.

”I-am spus că sunt mândră de ea și mă bucur că am cunoscut-o de când era copilă și că mă bucur că a ajuns ce a ajuns acum.

Am simțit o jucătoare foarte compactă, foarte solidă, mi-a plăcut mult. Să simt pe propria piele a fost un duș rece de care aveam nevoie în carieră. Mă bucur că am fost convocată și m-am prezentat așa cum o fac pentru România de la 12 ani și o să o fac în continuare”, a spus Andreea Prisăcariu, pentru Prosport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andreea Prisăcariu s-a prăbuşit emoţional
WTA • 9 dec., 12:48
FOTO
Andreea Prisăcariu s-a prăbuşit emoţional: „Urăsc din tot sufletul meu!”. Ce s-a întâmplat cu „rebela” tenisului românesc
Andreea Prisăcariu a luat atitudine în cazul rusoaicei care nu a putut urca în avion
Tenis • 27 apr., 23:39
Andreea Prisăcariu a luat atitudine în cazul rusoaicei care nu a putut urca în avion: „M-am enervat!”
Andreea Prisăcariu, în timpul unui meci
Tenis • 22 mart., 13:22
Andreea Prisacariu a dezvăluit umilințele pe care le-a trăit din cauza kilogramelor în plus: „Veneau și te ciupeau! Mi se spunea că sunt prea grasă pentru sportul ăsta!”
Andreea Prisăcariu a răbufnit din nou
Tenis • 19 apr., 13:24
FOTO
Andreea Prisăcariu a răbufnit din nou după ce a fost umilită în Polonia. „Sunt o vikingă. Au încercat să omoare copilul din mine”
Andreea Prisăcariu, mesaj special pentru Horia Tecău
Tenis • 17 apr., 18:48
FOTO
Andreea Prisăcariu, mesaj special pentru Horia Tecău: „M-ai făcut să mă simt extraordinar!”. Promisiunea făcută de „rebela din tenisul românesc”