Închide meniul
Foto

Andreea Prisăcariu, sfătuită să se apuce de stand-up comedy. Ce a putut să-i spună Igăi Swiatek, după ce a fost „demolată” de numărul 1 WTA

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 aprilie 2022, 19:23

Andreea Prisăcariu, sfătuită să se apuce de stand-up comedy. Ce a putut să-i spună Igăi Swiatek, după ce a fost „demolată” de numărul 1 WTA

Andreea Prisăcariu, România

Instagram Andreea Prisăcariu

Andreea Prisăcariu a pierdut fără drept de apel meciul cu Iga Swiatek, scor 0-6, 0-6, din cadrul confruntării dintre România și Polonia de la Billie Jean King Cup. Cea poreclită „rebela tenisului românesc” a atras însă atenția WTA cu declarațiile dinaintea meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

WTA a propus ca Andreea Prisăcariu să apară la show-urile de stand-up comedy pe Netflix. „Să facem o petiție ca Andreea Prisacariu să apară pe Netflix cu un show de stand-up comedy? Semnați mai jos!”, a fost mesajul postat pe Twitter de WTA.

Andreea Prisăcariu, sfătuită să se apuce de stand-up

Vreau să mulțumesc echipei mele pentru că este aici cu mine, de fapt, eu sunt aici cu ei, dar e în regulă. Îmi place acest oraș, este destul de liniștit și mă gândesc să mă mut aici când voi avea 60 de ani. Este destul de drăguț, avem nevoie de pace în viața noastră.

Fetele mele râd pentru că mă plac foarte mult. Chiar mai devreme mi-au spus: «O, Doamne! Andreea are un discurs… Trebuie să fie tare»”, a fost declarația lui Prisăcariu care a atras atenția.

Reclamă

Ce i-a spus Andreea Prisăcariu Igăi Swiatek

Iga Swiatek a umilit-o pe Andreea Prisăcariu. Numărul 1 WTA a învins-o cu un dublu 6-0. Mai mult, Swiatek i-a „acordat” doar o şansă de game Andreei Prisăcariu în tot meciul. Este vorba chiar de ultimul game al meciului, în care jucătoarea din România a avut o şansă de break. Meciul a durat doar 47 de minute.

La finalul partidei, Prisăcariu i-a transmis Igăi un mesaj special. ”I-am spus că sunt mândră de ea și mă bucur că am cunoscut-o de când era copilă și că mă bucur că a ajuns ce a ajuns acum”, a recunoscut românca, potrivit prosport.ro.

„Am simțit o jucătoare foarte compactă, foarte solidă, mi-a plăcut mult. Să simt pe propria piele a fost un duș rece de care aveam nevoie în carieră. Mă bucur că am fost convocată și m-am prezentat așa cum o fac pentru România de la 12 ani și o să o fac în continuare”, a mai spus Andreea Prisăcariu

Reclamă 4 / 0/3

Polonia va merge la Turneul Final 2022, printre cele mai bune 12 formaţii din lume. România va juca un baraj de rămânere în Grupa Mondială.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și