Închide meniul

Andrei Pavel a vorbit despre Simona Halep: „Nu merită ce i se întâmplă, nu înţeleg de ce nu e decizia luată”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 august 2023, 11:42

Reclamă
Andrei Pavel a vorbit despre Simona Halep: „Nu merită ce i se întâmplă, nu înţeleg de ce nu e decizia luată

Andrei Pavel a vorbit despre Simona Halep

Simona Halep / Hepta

Andrei Pavel a vorbit despre Simona Halep. Fostul tenismen e convins că Simona Halep nu s-a dopat intenţionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost antrenor al tenismenei, Andrei Pavel s-a arătat indignat de faptul că Simona Halep nu a primit încă nicio decizie. El speră să o vadă pe teren la US Open pe româncă.

Andrei Pavel a vorbit despre Simona Halep

Nu înțeleg de ce nu e decizia deja luată, de ce o prelungesc atât de mult. Am văzut că e înscrisă la US Open, am văzut că se antrenează. Ar fi o gură de aer să joace la US Open. Sper să revină pe terenul de tenis, am văzut că a revenit și Caroline Wozniacki. M-a surprins foarte mult toată povestea asta cu dopingul. 

Cât am fost antrenorul ei, ea mânca foarte simplu, foarte normal. Îi plăceau puiul, piureul de cartofi, tiramisu ca prăjitură, lucruri foarte simple. Iar în ceea ce privește vitaminizarea, era și mai simplu, foarte simplu, nu era nimic științific. 

Simona a trecut prin lucruri destul de nasoale, și pe terenul de tenis, și pe plan personal. Nu merită ce s-a întâmplat.

Reclamă

Tot ce pot să spun este că ea nu s-a dopat niciodată intenționat, nu a făcut-o pentru tenis, pentru performanță, ci pentru niște lucruri personale”, a declarat Andrei Pavel în podcastul SportCast.

Simona Halep se antrenează intens, în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj! Ce a postat românca

Simona Halep se antrenează intens, în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj. Românca a postat un videoclip din sala de forţă, unde se antrena din greu, semn că vrea să rămână în formă pentru o eventuală revenire pe terenul de tenis.

Simona Halep a fost audiată la Londra, la sfârşitul lunii iunie, însă judecătorii întârzie să-i ofere verdictul româncei. Halep nu a mai jucat un meci oficial din luna octombrie, atunci când a fost depistată pozitivă la testele anti-doping.

Reclamă 4 / 0/3

În videoclipul postat pe contul oficial de Instagram, Simona Halep este surprinsă în sala de forţă, antrenându-se din greu.

Nu este prima postare de acest gen făcută de Halep, în ultima vreme. După procesul de dopaj de la finalul lunii iunie, românca a tot postat imagini din sala de forţă, dând astfel de înţeles că aşteaptă veşti bune de la tribunalul Sports Resolutions, acolo unde a fost audiată.

La ultimul videoclip postat, fanii i-au transmis multe mesaje de încurajare Simonei Halep. Aceştia speră să o revadă cât mai repede pe teren pe fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon: „Te aşteptăm, campioana noastră!”„Locul tău e pe terenul de tenis” sau „Ne este dor tare de tine!” au fost doar câteva dintre comentariile internauţilor, la postarea fostului lider WTA.

Comunicatul emis de Tribunalul Sports Resolutions

Tribunalul Sports Resolutions a emis un comunicat oficial, după ce Simona Halep încă nu şi-a aflat verdictul în procesul de dopaj. Deşi audierea a avut loc la finalul lunii iunie, verdictul întârzie să apară, astfel că instanţa a venit cu lămuriri.

La mai bine de o lună de la procesul de dopaj al Simonei Halep, instanţa a oferit un comunicat oficial, şi a transmis faptul că nu poate comenta niciun aspect cu privire la audierea româncei, şi nu a prezentat niciun motiv pentru întârzierea verdictului.

Sport Resolutions a dat însă asigurări că şi în cazul Simonei Halep, se respectă aceleaşi proceduri ca şi în cazul altor sportivi.

„Fiind un tribunal independent, ne aflăm în imposibilitatea de a comenta orice aspect legat de dosarele noastre, indiferent că procedurile s-au încheiat sau sunt în desfășurare. Adoptăm această abordare în privința tuturor cazurilor care ajung la noi.

Reclamă

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze că nu vă putem furniza mai multe detalii, în acest moment”, se arată în comunicatul emis de cei de la Sports Resolutions, conform adevărul.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și