Închide meniul

Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open! Când pune capăt unei cariere uriaşe

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 martie 2024, 11:40

Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open! Când pune capăt unei cariere uriaşe

Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open!

Andy Murray la Miami Open / Profimedia Images

Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open! Britanicul a transmis că acesta este ultimul său sezon în competiţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andy Murray şi-a luat, astfel, la revedere de la turneul de la Miami, la care nu va mai participa ca jucător. În vârstă de 36 de ani, Murray a fost lider mondial. El are în palmares trei titluri de Grand Slam, două la Wimbledon (2013 şi 2016) şi unul la US Open (2012).

Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open

M-am gândit la faptul că este ultimul meci pe care l-am jucat aici, ceea ce e trist, pentru că ador locul ăsta. Mi-am petrecut atât de mult timp aici și mi-aș fi dorit să stau mai mult (n.r. în turneu).

Acest turneu este în mod particular pentru mine unul important, deci a fost puțin mai emoționant să părăsesc terenul astăzi decât ar fi la alte turnee. Acum aștept sfârșitul (n.r. carierei mele), să dau tot ce am mai bun în următoarele puține luni și să pot să stau acasă cu familia”, a declarat Andy Murray după eliminarea de la Miami Open.

Andy Murray a fost învins în turul 3 de la Miami Open de cehul Thomas Machac. Partida dintre Murray şi Machac a fost extrem de disputată. Scorul final a fost 5-7, 7-5, 7-6 pentru ceh, la capătul a 3 ore şi 25 de minute de joc.

Reclamă

Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep

Sorana Cîrstea a oferit prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami. Cea mai bine clasată tenismenă din România a vorbit despre înfrângere.

Totodată, Sorana Cîrstea a comentat şi revenirea pe teren a Simonei Halep, după decizia TAS. Sorana Cîrstea nu mai evoluează pentru echipa de Billie Jean King Cup a României. Ea a transmis că le ţine pumnii tenismenelor naţionalei. Cîrstea speră să joace şi Simona Halep pentru România.

A fost un meci complicat, nu pot să spun că am jucat prost, dar nu am făcut suficient. A fost un turneu bun. Astăzi, a jucat foarte bine, mult peste ce joacă în mod normal.

Reclamă 4 / 0/3

După primul set, am simțit că a fost mult mai agresivă, a avut o mică șansă și în setul doi… Trebuia să-mi asum mai multe riscuri.

Voi merge câteva zile acasă, la București, abia aștept să-mi văd familia. Apoi, după o săptămână, mă voi întâlni cu noul meu antrenor Albert Costa la Barcelona. Cred că va urma turneul de la Stuttgart, înainte de Madrid”, a declarat Sorana Cîrstea pentru digisport.ro după înfrângerea cu Danielle Collins.

Cred că în două săptămâni Simona va putea să-și îmbunătățească jocul”

Sorana Cîrstea e de părere că Simona Halep a jucat bine la Miami. Cîrstea crede că Halep va face meciuri şi mai bune, având în vedere că a lipsit o perioadă atât de lungă de pe teren.

Mereu sunt pozitivă, sunt alături de fete, chiar dacă nu mai joc FED Cup (n.r.- Billie Jean King Cup) de 6 ani. Mă uit la meciuri, avem o echipă puternică. Cred că Ana joacă, nu știu dacă și Simona…

Cred că în două săptămâni și Simona va putea să-și îmbunătățească jocul, având în vedere că aici la Miami nu a jucat rău după o pauză atât de lungă. Ucraina are câteva jucătoare bune, dar România are prima șansă și sper să se califice”, a mai afirmat Sorana Cîrstea pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și