Închide meniul

Anunţul făcut de omul care a vorbit cu Simona Halep, după suspendarea pentru dopaj: „I-am spus asta! Ştiu că are o mică problemă cu tiroida!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 octombrie 2022, 21:23

Anunţul făcut de omul care a vorbit cu Simona Halep, după suspendarea pentru dopaj: „I-am spus asta! Ştiu că are o mică problemă cu tiroida!

Simona Halep a fost suspendată din tenis pentru dopaj

Hepta

Adrian Marcu a vorbit cu Simona Halep, după vestea devastatoare că marea noastră campioană a fost suspendată din tenis pentru dopaj. Adrian Marcu, fost antrenor al Simonei Halep, a declarat că este uimit de ce i s-a întâmplat fostului lider WTA, el precizând că nu crede că sportiva s-a dopat. Marcu a precizat că a vorbit cu Halep după anunţul cu privire la suspendarea pentru dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Adrian Marcu a dezvăluit şi ce probleme de sănătate are Simona Halep.

Anunţul făcut de Adrian Marcu, omul care a vorbit cu Simona Halep, după suspendarea pentru dopaj

O ştiu pe Simona destul de bine, am lucrat destul de mult cu ea şi ştiu că este o sportivă întotdeauna foarte grijulie în ceea ce priveşte medicamentaţia. Nu pot să cred că ar fi făcut aşa ceva, mai ales pentru îmbunătăţirea părţii fizice, la care ea oricum era ‘beton’. Nu era o jucătoare care să aibă neapărat nevoie să îmbunătăţescă ceva. Sunt foarte uimit că aşa ceva se poate întâmpla. Acum să încerce să facă tot posibilul să vedem de unde a putut să apară această substanţă. Cred că Simona până cum a făcut sute de teste antidoping.

Cred că e foarte greu să fie o eroare, dar ştiu că Simona are şi o mică problemă cu tiroida şi nu cred că acea substanţă i-ar fi făcut bine. Dar nu sunt medic. Nu cred că este foarte uşor, da trebuie să facă tot ce este posibil. Am vorbit cu ea. I-am spus dacă pot să o ajut cu ceva… eu cred foarte tare că nu s-a întâmplat chestia asta şi îi doresc foarte mult să reuşească să dovedească faptul că nu a fost aşa”, a spus Adrian Marcu la digisport.ro.

 Ilie Năstase, scandalizat după ce Simona Halep a fost prinsă dopată

Ilie Năstase e scandalizat după ce Simona Halep a fost prinsă dopată. Fostul mare tenismen e de părere că Simo are de suferit pentru că reprezintă România. „Nasty” e sigur că nu s-ar fi scris despre cazul Simonei Halep dacă aceasta ar fi fost din SUA ori Rusia.

Reclamă

„Trebuie să o întrebați pe Simona, eu nu știu. N-am ce să spun, ce știti dumneavoastră, atât știu și eu. Nici ea nu controlează medicamentele, are încredere în doctor. I s-a dat ceva care era interzis, fără să știe.

Ar trebui să mai facă testul o dată. Îmi pare rău că s-a întâmplat treaba asta. S-a întâmplat asta și la sportive din Rusia și din SUA, din țări mai puternice, și nu s-a publicat. Dacă se publica, circuitul feminin se termina. Ei au protejat niște treburi. Și la băieți la fel. Dacă era din SUA, vă dau garanția că nu se auzea absolut nimic”, a spus Ilie Năstase, în exclusivitate pentru as.ro.

Cristian Tudor Popescu, reacţie categorică după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

CTP merge pe mâna Simona Halep şi spune că nu putea să recurgă la un astfel de medicament pentru a-şi îmbunătăţi performanţele sportive.

Reclamă 4 / 0/3

Această substanţă mi-a produs şi mie un şoc aşa cum i-a produs şi Simonei. Un şoc al absurdului pentru că este un medicament, nu este un drog. Este un medicament care se prescrie ca soluţie ultimă, în ultimă instanţă, pentru bolnavii gravi de anemie. Este o substanţă cu efecte adverse îngrozitoare. Dacă vă uitaţi în fişe, vă îngroziţi. Poţi să faci hipertensiune pulmonară, poţi să faci tromboză, poţi să faci cheaguri de sânge care pot provoca accidente vasculare, diaree care pot duce la stări de leşini, greaţă. Cum să iei aşa ceva? Simona nu a avut niciodată problema rezistenţei. Ea a fost o maratonistă. Altele au fost problemele ei, cu coloana.

Senzaţia de absurd este acută. Cum să ia Simona aşa ceva? Nu se potriveşte din punct de vedere raţional, Ea face parte printre puţinii jucători sau jucătoare despre care pot spune că nu cred că a luat substanţe interzise în mod intenţionat pentru a-şi îmbunătăţi performanţele. Eu nu cred că Simona a luat „, a spus Cristian Tudor Popescu în exclusivitate la AS.ro.

Halep a fost depistată pozitiv în urma unui control făcut la US Open, competiţie la care a fost eliminată în primul tur. Românca a fost suspendată provizoriu.

Recomandări
  • Adrian Marcu a vorbit cu Simona Halep
  • Anunţul făcut de fostul antrenor al Simonei Halep

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și