Închide meniul
Foto

Aryna Sabalenka a dezvăluit că ea şi Konstantin Koltsov nu mai erau împreună! Prima reacţie a tenismenei după moartea bărbatului!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 martie 2024, 0:17

Aryna Sabalenka a dezvăluit că ea şi Konstantin Koltsov nu mai erau împreună! Prima reacţie a tenismenei după moartea bărbatului!

Aryna Sabalenka a dezvăluit că ea şi Konstantin Koltsov nu mai erau împreună!

Aryna Sabalenka şi Konstantin Koltsov / Profimedia Images

Aryna Sabalenka a dezvăluit că ea şi Konstantin Koltsov nu mai erau împreună! Dubla campioană de la Australian Open a oferit prima reacţie după decesul lui Konstantin Koltsov, care i-a fost iubit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu mai erau împreună, Aryna Sabalenka a transmis că trece prin momente cumplite. Ea a făcut apel să îi fie respectată intimitatea. Totodată, a făcut apel să îi fie respectată intimitatea familiei lui Konstantin Koltsov.

Aryna Sabalenka a dezvăluit că ea şi Konstantin Koltsov nu mai erau împreună! Prima reacţie a tenismenei după moartea bărbatului!

Moartea lui Konstantin este o tragedie de neconceput şi, chiar dacă nu mai eram împreună, inima mea este frântă. Vă rog să respectaţi intimitatea mea şi a familiei lui în această perioadă dificilă”, a fost mesajul scris pe Instagram de Aryna Sabalenka.

Mesajul postat de Aryna Sabalenka pe InstaStory
Mesajul postat de Aryna Sabalenka pe InstaStory

Fosta soţie a lui Konstantin Koltsov a lansat o nouă ipoteză în cazul morţii fostului iubit al Arynei Sabalenka. Julija Mikhailova, care avea 3 copii cu fostul hocheist, nu crede că el s-ar fi sinucis.

Fosta soţie a lui Koltsov e de părere că, cel mai probabil, ar fi fost un accident pe fondul consumului de alcool de către bărbat.

Reclamă

Cel mai probabil, era beat. Din nefericire, jucătorii de hochei au problema asta. Au fost găsite sticle goale de alcool în camera în care stătea Konstantin. Camera avea un balcon cu priveliște la ocean. Probabil, Konstantin nu mai era conștient de acțiunile lui.

Intenția lui nu era să se sinucidă. Sigur, i-ar fi putut trece orice prin cap, dar nu e niciun semn de sinucidere. Încă mai avem vechiul computer al lui Konstantin. Îi știu parolele și am reușit să intru pe contul lui de email.

Știu că închiriase mai multe apartamente în diferite locații. De asemenea, închiriase o mașină pentru mult timp. Nu sunt semne de sinucidere”, a declarat Julija Mikhailova în presa din Belarus, potrivit Daily Mail.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia luată de Aryna Sabalenka, la doar câteva ore după moartea lui Konstantin Koltsov

Aryna Sabalenka a decis să joace la turneul de la Miami, după moartea lui Konstantin Koltsov. Numărul 2 WTA nu va participa la nicio conferinţă de presă.

În turul al doilea, Sabalenka urmează să o întâlnească pe Paula Badosa, care a învins-o pe Halep. Pentru Halep, partida cu Badosa a fost prima după un an şi jumătate de absenţă de la turnee.

Poliţia americană a anunţat că fostul jucător de hochei Konstantin Koltsov, în vârstă de 42 de ani, s-ar fi sinucis. Chiar dacă trece printr-o dramă fără margini, Sabalenka a decis să nu se retragă de la turneul de la Miami.

„Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce Konstantin Koltsov a murit

Pe reţelele sociale au apărut numeroase mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce Konstantin Koltsov a murit la numai 42 de ani. În momentul transmiterii mesajelor, nu se ştia că fostul hocheist s-ar fi sinucis şi că el nu mai era, de fapt, iubitul Arynei Sabalenka.

Konstantin Koltsov a încetat din viaţă în cursul zilei de luni. Echipa de hochei pe care acesta o antrena a confirmat decesul acestuia.

Pe reţeaua X, fostul Twitter, fanii i-au transmis condoleanţe Arynei Sabalenka. Ei au remarcat ce lovitură a primit acum dubla campioană de la Australian Open, la doar 5 ani după ce îşi pierdea tatăl în circumstanţe similare.

Mă doare inima pentru Aryna. Fiind o persoană care și-a pierdut un părinte și, ulterior, pe cineva drag mie, la doi ani distanță, este un lucru îngrozitor peste care să treci”, a scris cineva.

Reclamă

Condoleanţe pentru Sabalenka! Nu merita deloc asta! Tatăl ei şi acum prietenul ei, e teribil pentru ea”, a fost un alt mesaj postat de un utilizator.

E îngrozitor! Este o persoană minunată, nici nu-mi pot imagina prin cât de multă durere trece”, „Îi trimit toată dragostea mea Arynei”, „Este o persoană atât de dulce și nu merita să treacă prin atât de multă durere la o vârstă atât de fragedă. O veste sfâșietoare pentru familia Arynei și cea a lui Konstantin. Sper să se odihnească în pace”, „Îmi pare rău atât de rău pentru tine, Aryna. Eşti o persoană minunată. Te-am văzut anul trecut în Miami. Dumnezeu să te binecuvânteze, dragă”, au fost alte mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și